Friday, December 14, 2012

Lepas Geram..Jap

Assalamualaikum..


Pepagi nie memang 'make my blood go upstairs' laa.. Apa taknya dah la hari nie gi keja naik keta.. jadi selalu ikut NPE.. Nak susur ke NPE.. ada laaak lori terbalik halang jalan. Mesti terlebih muatan.. Menyusahkan orang betul..

Kena masuk KESAS dan exit kat Sunway utk masuk balik NPE.. elok² leh cepat sampai kena plak ikut jalan jauh.. Geram aku pepagi nie.. sabo je laa..

11 comments:

  1. ishhh boleh bayangkan tahap akak marah...tak pasal bende cepat leh jadi lambat kan kak....

    saba kak yeak...dugaan di hari2 kerja gini laaa....

    ReplyDelete
  2. Mmg...bila ada kemalangan ni jalan akan menjadikan trafik lebih sesak dari biasa. Kita yg dok belakang2 tu tak tau pasal per laa sesak sgt ni. Ada eksiden maut ke apa....tapi bila sampai situ...laa...kereta rosak kat tgh jalan jer. Geram...

    ReplyDelete
  3. ni la yang sya tak suka drive pi kerja. kat sini kalau tak accident pun jam. tambah le accident lagi la terukkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. aduhhh sabo2 rinna
    aah kan memang geram lah
    bila ada xcident konperm dari nak dtg awal jadi lewat huhu

    ReplyDelete
  5. Allah... terbalik pulak dah..








    hadoila...

    ReplyDelete
  6. dugaan org dok area kl selangor .sabar2

    ReplyDelete
  7. sabar jelah sis..org yg kemalangan tu pun mesti serabut pikiran dia..

    ReplyDelete
  8. sabojerler.. adat duk sini..
    tuler pasal akak memilih merempit ...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss