Wednesday, December 19, 2012

WordLess Wednesday

Assalamualaikum....

Perlunya Powerbank nie..kalau nak berjalan²..



11 comments:

  1. Kakak belum ada lagi Rinna. Mudah kalau ada ini kan.. mana-mana pun boleh charging.

    ReplyDelete
  2. mudahnya kehidupan...canggih manggih...

    ReplyDelete
  3. serba canggih skang ni !semua hujung jari aje

    ReplyDelete
  4. mintak juga suruh hubby beli. tapi dia tak mo. waaaaa...

    siap ckp. nak masuk hutan ke sampai tak de tempat nak charge bagai. menci menci menci...

    kalau jenjalan pun kita stay kat hotel kan. mesti ada charger.

    saja la kan. dah dia tak mo beli. baik punya reason dia kasi.

    tapi.. bestkan kalau ada benda ni.

    ReplyDelete
  5. mmg best..tp setakat ni dee leh manage lagi ngan charger yg ada..hehehe..esok2 sapa tau kan..

    ReplyDelete
  6. Betul kak benda ni sangat penting kalau kita nak pergi mana2..tak perlu pening kepala kalau bateri habis..:)

    ReplyDelete
  7. mmg keperluan pun kak ...lagi2 time outing kan....kalo tak meroyan laa bateri kong heheheeheh

    ReplyDelete
  8. akak takderler sebab handphone yang ado...tapi dengarnyer baguih bebeno power bankni..

    ReplyDelete
  9. Ohhhh rina dah ada ya...berhajat jugalah nak beli tapi masih tak diluluskan oleh hubby..hehehe

    ReplyDelete
  10. setakat ni...hp sy jenis tak kuat bateri lagi la...hp biasa jer kan..
    tp kalo dh guna smartphone yg selalu kena kelebet tu..ngee...mgkn kena ada jgk ler kot, kan..hihi

    ReplyDelete
  11. La.....x tahu pn ujudnya benda alah ni.....hihihi....wpun pki fon canggih (pn ank yg blikn....hehehe....). Nk cr jugklh....tq 4. Info!

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss