Wednesday, January 02, 2013

Ice Dome, Hatyai Thailand

Assalamualaikum

Selamat Tahun Baru 2013 kepada semua teman² blogger dan 
pembaca senyap blog kesayangan ku ini.  
Moga Tahun Baru 2013 ini akan membawa lebih kebahagian dan
moga apa yang dihajati akan tercapai.. In Sha Allah..

Lama betul bercuti.. sampai blog pun tak ber update... 
tapi aku sambung lagi yer.. pasal percutian ke 
Hatyai tak abis lagi nie..

Seterusnya lepas bincang² dengan geng yang lain
weols bersetuju untuk ke ICE DOME
Kat sini lebih kurang macam kat Snow House di ICity.
Macam² bentuk arca ais.. cantik²

Tiket untuk masuk 300bath = RM30.
Dapat baju dan sarung tangan.  Hubby aku sewa kasut 
untuk anakku dan dirinya sebab dia orang berdua tuh
pakai sandal jerk.. Memang sejuk giler..

Ada pelancong tuh datang ngan seluar pendek jerk
Adoiyai cam na laa dia leh tahan kat dalam bilik beku nie..

Jom tengok gambar² yang sempat di ambil.. layansss..























 Lepas ini ada satu lagi tempat yang weols lawati..

10 comments:

  1. Yg pakai short tu dah biasa sejuk rinna. Kalau kita boleh beku heee...
    Seronok kakak tengok gambar yg rinaa tepek.

    ReplyDelete
  2. salam rinna..masa kty g hatyai aritu..
    tak masuk sini pun..semuanya x nak masuk.

    ReplyDelete
  3. betul betul sejuk kek kak tempat tu, siap baju tebal lagi

    ReplyDelete
  4. Happy New Year Rinna :)

    Saya pernah pakai short masa winter..mmg sejuk..hahahaha..saja nak try..

    ReplyDelete
  5. wah seronok nye........

    sotong besar, coco cola besar.. sejuk nyeeee

    ReplyDelete
  6. brrrrrrrrrr tgk pics pun terasa sejuk.....

    ReplyDelete
  7. wah...beruntung nya leh tgk bentuk2 ais tu...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss