Tuesday, January 08, 2013

Sedapnya.. Sejuk Hingga Ke Tekak..

Assalamualaikum..

                                         Ice blended Mocha ngan buble



Aku sejak dua menjak diperkenalkan oleh ofismate
tentang Esblended nie.. dah jadi tersuka plak..

Sekarang ini flavour yang aku suka coklat
dan satu lagi Vanilla Oreo.. 

Bila dapat minum memang laa segar tekak nie

Weols beli kat kiosk dalam kampus nie
Harga pun tak de laa semahal di luar sana

Kalau coklat ngan buble baru RM4.00 (dengan buble)
Untuk Vanilla Oreo RM4.50 (tanpa buble)

Sesiapa yang masuk kat dalam kampus cari laa
kiosk nie berdekatan dengan Kompleks Perdana Siswa..

5 comments:

  1. kgemaran linda jugak.. slalu beli kat pasar tani jkr

    ReplyDelete
  2. Minum masa tgh panas...fuhhhh..mmg best..sejuk tekak kan..:)

    Saya dah lama tak masuk campus tu...:)

    ReplyDelete
  3. tak penah lagi beli ice blended kat pasar malam ke...kat karnival2 ke..

    tp tau mende mcm ni lebih sedap dan lebih puas makan dari aiskrim, hehe..

    ReplyDelete
  4. cuaca panas mmg sedap layan menda alah nih....hehehehe...

    ReplyDelete
  5. Kalau tempat kakak ni panggil cool blog Rinna. Dlm biji-biji tu kita panggil pearl sebab macam mutiara kan. Memang sedap kalau panas dan dahaga lega tak terkata...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss