Friday, January 11, 2013

Solat Berjemaah Dan Bacaan Yassin

Assalamualaikum

Khamis, 10 Januari 2013 

Pada tengahari semalam, kat ofis aku ada wat majlis
bacaan Yassin dan solat zohor berjemaah.

Pada yang nak air yassin diminta untuk bawa
botol mineral masing².

Memula organiser nak wat solat hajat tapi
last minit tak jadi cuma buat solat zohor berjemaah jer

Tak kisah laa.. Solat hajat tuh boleh buat 
sendiri jika berhajat kan sesuatu kan.. 

Kaum hawa bersama² membaca Yassin..


Selesai solat..jemput makan laa semuanyaa.. 
Menu Nasi Ayam bungkus (iye laa masa rehat dah abis, bawa masuk ofis ler)..
Ada juga laksa penang, buah²an dan sirap bandung


Nasi ayam aku..nyum²



6 comments:

  1. Kalau ramai Islam di pejabat memang beruntung boleh solat berjemaah. Baca yaasiin ramai-ramai suka kakak tengok..

    ReplyDelete
  2. seronokkan ada aktiviti keagamaan mcm ni..barulah best dan meriah..

    ReplyDelete
  3. Nikmat tu dpt solat jemaah dgn kawan2 seopis

    ReplyDelete
  4. sy ni kot baca yassin beramai2 pun kat umah jer la ngan anak2 bila lepas berjemaah maghrib ari khamis..
    dh lama tak join baca yassin kat luar, mm..

    ReplyDelete
  5. Seronok ada aktiviti mcm ni.....

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss