Wednesday, January 30, 2013

Wordless Wednesday

Assalamualaikum..

Dah tukar baru..yang lama butang 1 tak leh nak picit ...


10 comments:

  1. kat umah lieya ni pun patutnye kene tukar baru...dah pecah2 dak dayyan baling2 heheheheeh...

    ReplyDelete
  2. Asyik kena picit selalu tempat yg samagitulah jadinya. Dapat baru senang hati dah..

    ReplyDelete
  3. sama la mcm yang T punya. butang slow volumn tu tak berfungsi.

    button ok je semua. nakkena beli baru la jugak nampaknya

    ReplyDelete
  4. kat rumah saya pulak selalu je hilang, anak2 buat main...

    ReplyDelete
  5. owhhhh remote angah pun bahahgian volume dah tak berfungsi...

    ReplyDelete
  6. sy kan...bkn remote jer tak penah bertukar ni..
    dekoder lama pun masih tak bertukar ke beyond lagi, kuikui...

    ReplyDelete
  7. yg tu beli kat astro ke? saya pun baru beli remote, sebab yg asal dah rosak...remote yg utk Beyond ni ada tak jual murah kat Mydin ke, Giant ke( macam yg remote biru utk astro biasa tu)...saya tak jumpa lagi buat masa ni

    ReplyDelete
  8. tp astro punya remote ni mmg cpt rosak kan..... :(

    ReplyDelete
  9. @Daddy Ziyyad

    Salam...remote beyond tu blh g tkr kt service centre astro, free je sbb beyond mmg warranty seumur hidup..sy ari tu pecah ckit kt tmpt bateri tu pn g tkr dh :)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss