Wednesday, January 30, 2013

Wordless Wednesday

Assalamualaikum..

Dah tukar baru..yang lama butang 1 tak leh nak picit ...


10 Pengomen Terdiva:

lieyalatif said...

kat umah lieya ni pun patutnye kene tukar baru...dah pecah2 dak dayyan baling2 heheheheeh...

Kakzakie said...

Asyik kena picit selalu tempat yg samagitulah jadinya. Dapat baru senang hati dah..

wantie said...

sama la mcm yang T punya. butang slow volumn tu tak berfungsi.

button ok je semua. nakkena beli baru la jugak nampaknya

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kat rumah saya pulak selalu je hilang, anak2 buat main...

Angah said...

owhhhh remote angah pun bahahgian volume dah tak berfungsi...

ALoNa CintamaniszLite said...

sy kan...bkn remote jer tak penah bertukar ni..
dekoder lama pun masih tak bertukar ke beyond lagi, kuikui...

Daddy Ziyyad said...

yg tu beli kat astro ke? saya pun baru beli remote, sebab yg asal dah rosak...remote yg utk Beyond ni ada tak jual murah kat Mydin ke, Giant ke( macam yg remote biru utk astro biasa tu)...saya tak jumpa lagi buat masa ni

Kesuma Angsana said...

perkara biasalah tu

Ibuhani said...

tp astro punya remote ni mmg cpt rosak kan..... :(

noorzie said...

@Daddy Ziyyad

Salam...remote beyond tu blh g tkr kt service centre astro, free je sbb beyond mmg warranty seumur hidup..sy ari tu pecah ckit kt tmpt bateri tu pn g tkr dh :)

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss