Tuesday, March 19, 2013

Dah Abis Meeting Potong Kek Laa Plak..

Assalamualaikum..

Lemau jek rasa.. nak update blog skrg nie.. cam tak de idea.. plak.. 
Idea tarak mari laa.. 

Okey laah nak citer nie... semalam petang weols ada meeting bahagian
setiap bulan.. tapi tahun ini special sikit sebab weols nak buat
sambutan hari jadi untuk staff 3 bulan sekali.. jadi kiranya sambut
dari bulan Jan hingga Mac.  Kiranya lepas aje meeting then weols
buat laa sekali potong kek..

Semalam ofismate aku beli dua bijik kek.. sedap plak tuh..
jadi layan gambar laa yer.. 


Satu kek dari Resipi Rahsia.. dan satu kek lagi dari Kings




Tu dia besday boy.. semuanya.. 
Dekat bahagian aku nie ramai Juruteknik lelaki.. kalau perempuan
ada laa 3 orang..




 Moga diberkati..

 Dari kiri.. Akmal, AB, Copet (Hasrizal) dan Razi.. cuma Nazrim tak de sebab MC

Makan plak ngan mee kari.. sedapp... menceceh.. air idung pedas..ahakss


Masing² sedang menjamu selera..


11 comments:

  1. bestnyer dapat makan2 kat opis... sambut besday sekali gus... dapat gak rasa diraikan..

    ReplyDelete
  2. Kek hijau tu sebiji cam kek anniversary saya.. Pandan layer kan???

    ReplyDelete
  3. Rinna sedapnya dapat makan mee kari ngan kek

    ReplyDelete
  4. Smoga semuanya diberkati Allah SWT dunia akhirat!

    ReplyDelete
  5. Sonok nye kak aktiviti gini heheheh...dpt makan sedap2 ...kak rinna pandan layer kek tu sedap!!! Lagi2 kings punye...mcm aiskrim kalo baru kuar esbok heheeheh

    ReplyDelete
  6. Mee kari tu tgk dari rupanya, dah boleh agak..mesti sedap :)

    ReplyDelete
  7. seronoklah kalau ada buat sambutan utk staff mcm ni yer

    ReplyDelete
  8. huwaaaaaa....serius terliur tgk mee kari tu kak...huhu...

    ReplyDelete
  9. bestlah...sporting orang atas...jarang dibuat...oklah tu, ada sambut besday lagi, kat ofis plk...tentu teruja dan bersemangat untuk lebih baik buat kerje kan...SELAMAT HARI JADI SEMUA....kek yg hijau tu macam mengancam sangat..cantik...

    ReplyDelete
  10. Salam ..bestnya dpt selalu mkn2 camni...tang mee kari tu yg tak leh tahan tu.:)

    ReplyDelete
  11. untong laa opis rinn selalu ada jamuan makan2 ni...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss