Monday, March 04, 2013

Melawat Pak Ngah Ku

Assalamualaikum..

Semalam (Ahad) aku sekeluarga ngan makcik aku pergi ke rumah 
Pak Ngah aku kat SS2 PJ.  Pak Ngah aku baru je keluar dari
hospital IJN Rabu lepas.  Weols tak sempat nak melawat dia 
di sana.  Jadi weols ke rumah dia aje.

Pak Ngah baru aje menjalani pembedahan memasukkan
bateri di dalam jantungnya.  Alhamdullilah nampak
dia bertambah sihat sekarang ini kerana katanya sebelum
ini badan rasa lemah dan cepat penat.

Borak² dan tengaharinya weols di jamu makan
tengahari dengan hidangan yang simple tapi sedap.

Aku doakan moga pak ngah sihat selalu..



 Berborak bertanyakan khabar Pak Ngah..


 Pak Ngah aku dengan Abg Long


 Mak aku dan makcik.. 
Mak aku tuh pun tak berapa sihat.. tapi digagah juga
 badan nak datang tanya khabar abangnya..

Makan tengahari yang sedap.. kenyang perut.. alhamdullillah..




12 comments:

  1. semoga pak ngah you cepat recover...

    ReplyDelete
  2. moga pakngah sentiasa sihat...kemain sedap menunyer tu,,,

    ReplyDelete
  3. moga diberikan kesihatan yang baik untuk pak ngah rina... berikhtiar apa adanyakan...
    akak suka masakan ringkas...

    ReplyDelete
  4. tu la kan, bila kita dah tua, anak anak la yg akan bawak kita pergi ziarah adik beradik. mcm tu jugaklah mak T pun.

    harap anak anak la bawak pi jenjalan umah abang dan adik adiknya yang jauh.

    ReplyDelete
  5. salam
    memasukkan bateri dalam jantung..? semoga dia diberi kesihatan yg makin baik lps ni

    ReplyDelete
  6. Semoga kesihatan Pak Ngah bertambah baik. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  7. semoga pak ngah semakin sihat
    begitulah rinna .. bila badan dimamah usia ..
    sayu je kan

    wow , menuu ! ;)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah dh selamat menjalani pembedahan..

    tp tu laa kan..bila melawat orang sakit dan dijamu makan2 ni...segan lak. Tp rezeki dh ada tu...jgn ditolak..tak baik.

    ReplyDelete
  9. semoga pak ngah cepat sembuh

    ReplyDelete
  10. nampak sihat walafiat pak ngah akak...hope pak ngah terus sihat dan kuat yeak kak....

    amboi kak, ni langkah kanan namenye heheeheh...meriah gile haaa atas meja tuuu..mcm2 ade...tapi mate lieya dok kelip2 tgk udang tu hah...besar2 gituuu heheheeh

    ReplyDelete
  11. semoga kesihatan pak ngah bertambah baik....

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss