Thursday, March 07, 2013

Roti Telor.. Layaanzzzz


Assalamualaikum..


Hari ini aku terlebih rajin plak buat sarapan 
untuk anak aku selalunya buat goreng roti salut telor
gitu² jerk.  Teringat ada beli satu tin tuna jadi
aku sapu tuna dan aku goreng salut ngan telor.. sedap..

Buat extra aku bawa ke ofis utk aku.. laa
layan kan plak ngan kopi o hang tuah..
alhamdullilalh kenyang perut.. 


15 comments:

  1. Sedapnya... dah lama tak buat roti telur. Wiken ni boleh buat la..

    ReplyDelete
  2. Makan kalau takde rasa pedas, tak sedap juga kan? Tuna tu ada pedas2 sikit, kan?

    Tapi kalau pedas berdesup, memang kakcik tak 'kawan'... :)

    ReplyDelete
  3. sedap... kalau dapat kat Amirul memang licin. kalau T buat dia makan sikit je. kalau Mak sitter dia buat tak cukup cukup.

    mak sitter dia buat lagi sedap

    ReplyDelete
  4. err dah lama tak makan roti telur...sedap tu...terliur...

    ReplyDelete
  5. Assalam Rinna, sekali2 ubah2 menu tentu lebih berselera kan..

    ReplyDelete
  6. Kakak pun suka tuna Rinna. Kalau order pizza kakak pilih yg ada tuna. Dah teringin pulak kakak bila tengok Rinna buat.

    ReplyDelete
  7. roti goreng salut telur + sardin....pergghhhhh...minum pulak nescefe....hahaha

    ReplyDelete
  8. kalau dapat bawak bekal ke opis bahagia rasa hati... walaupun simple tapi lebih baik dari beli kat kedai... sekarangni mahalkan...

    ReplyDelete
  9. anak2 sy pun suka sgt roti mcm ni.
    Sy pg ni pun cuma sarapan makan roti bakar taruk planta ngan kaya aje, huhu.


    ReplyDelete
  10. rajinnya buat bfast..dee selalu tak sempat..hehehe..

    ReplyDelete
  11. assalam Rinna..sedap tu buat sarapan..au kenyang sampai tengahari

    ReplyDelete
  12. Fuhhhh lawan dgn kopi ye kak? Mmg tebaik la kak...sesekali bawak bekal mmg syok kan kak... Kdg2 bosan tgk lauk2 kafe nih...

    ReplyDelete
  13. Salam singgah bila sakit sedikit kebah. Tq atas doanyer ye Rinna!

    ReplyDelete
  14. alahai sedap juga dapat roti telur time macam ni.. :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah.....x rugi rajin! Perut pn kenyang!

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss