Monday, April 01, 2013

Biografi Nabi Muhammad S.A.W


Memula hubby bawa balik.. ingatkan passport sapa laa kan..
sekali tengok.. wahhh.. teruja membacanyaa..

Padat sungguh info yang ada dalam buku sebesar 
saiz passport kita.. 

Ini adalah buku Biografi Nabi Muhammad S.A.W.

Hubby aku beli masa dia pergi sembahyang jumaat 2 minggu lepas..




Antara yang menarik..di dalam nyaa..  isteri² baginda
dan juga terdapat salasilah.. keluarga Rasullullah s.a.w


 Muka depan passport..


Kalau nak beli.. cuba laa telefon no yang tertera itu.. atau pun kalau yang lelaki 
bila pergi solat Jumaat cuba laa cari kat gerai² yang jual buku² agama ..
mungkin akan terjumpa.. kerana banyak info yang boleh 
diketahui dalam Biografi ini 

13 comments:

  1. Wah, bagus betul la passport ni..Yg saya pernah jumpa, kad kahwin di buat ala ala passport..Yg ni lagi bagus, biografi Rasul SAW...Saya nak cuba cari :)

    ReplyDelete
  2. baguihkan nampak menarik... untuk anak2 dan mak budakpun boleh...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...wajib ade ni kak...bacaan seisi keluarga...sebaik2 insan tuk dijadikan role model dan idola ialah rasulullah kita...

    ReplyDelete
  4. tetiba menitis air mata ni bila baca biografinya kak.

    tanda istimewa tu " cop kenabian antara dua bahu" memang tak de kat orang lain kan kak..

    ReplyDelete
  5. menarik sungguh buku ni yer, bagus2

    ReplyDelete
  6. brp m/s, rinn??
    tak penah lagi ternampak kat pesta atau pameran buku...

    ReplyDelete
  7. sangat-sangat menarik dahlah size pasport je..

    ReplyDelete
  8. Banyak buku biografi baginda cuma yg ini sangat kreatiflah Rinna..

    ReplyDelete
  9. menarik..dee beli yg tebal tu..baru separuh baca..

    ReplyDelete
  10. x pernh jumpa ni......nk cari jugk!

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss