Tuesday, April 30, 2013

Makan Di Oldtown

Assalamualaikum..

Hari Jumaat tengahari aku keluar ngan ofismate. Memula tu nak pergi Armcorp Mall.. tapi dapat khabar kat situ ramai sangat orang..dan susah nak parking.. jadi weols pun pergi laa kat SStwo Mall.. Rupanya kat situ
tak banyak restoren jadi weols makan laa kat Old Town..

 Teh O Ais Lemon.. aku punya..

Assam Laksa.. aku punya..


Mee Kari.. ofismate..punya..

Ofismate aku yang lain order mee wantan 
dan mee udang.. sedap jugak laa.. 


9 comments:

  1. Kalau tempat sibuk malas kan nak pergi, gsel2 bahu dengan org haisshhh...

    ReplyDelete
  2. Kalau tempat sibuk malas kan nak pergi, gsel2 bahu dengan org haisshhh...

    ReplyDelete
  3. seronok kalau dpt keluar lunch ngn kwn2 kan...

    sy ni jarang..sll keluar sorang je..hehe

    ReplyDelete
  4. saya kalo makan kat oldtown suka makna roti bakarnyer sedap...

    ReplyDelete
  5. Kakak lagilah tiap hari bawa bekal Rinna. Malas nak turun. Kawan kakak lagilah semuanya bukan Islam mana ingat solat zuhor bagai...

    ReplyDelete
  6. jemaat lepas aye pun cadang nak pi amcorp tapi nasib baik tak jadi...

    ReplyDelete
  7. mee kari tu nampak pekat & sedap lah !

    ReplyDelete
  8. suka sangat ngan wantan mee kat old town. selalu dok order yang tu jer. ntah.. tak jemu jemu pulak. heran tul kan..

    ReplyDelete
  9. kalo g tpt ramai org, nk mkn pon susah, puas plak nk kena menunggu

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss