Friday, April 26, 2013

Perang Bendera Parti.. Sana Sini..

Assalamualaikum...

Balik dari kerja semalam sempat laa hubby aku capture gambar²
di sepanjang perjalanan balik ke rumah aku.. 

Meriah sungguh.. iye laa kalau nak tengok gini kena tunggu
5 tahun akan datang....
















11 comments:

  1. sapphire cakap "wahhhh malaysia banyak letak bendera utk hias jalan jalan kan ibu" hahahahahaha...

    ReplyDelete
  2. salam rinna,

    yang tak tahan tu bila dengar
    lagu...marilah mari pergi mengundi...

    hehe...jarang dengar tu :)

    ReplyDelete
  3. Jom kita pilih Rinaa. Kakak dah tak sabar ni. Tempat kakak siap ada replika lagi Rinna. Budak-budak suka..

    ReplyDelete
  4. Nikmatilah keplebagaian bendera. bermacam warna. tapi bentuknya sama .hahahaha...

    jgn lepaskan peluang utnuk nikmatinya. 5 tahun sekali baru boleh tengok kemeriahan bendera.


    habis semua di balut dek bendera. kat sini segala bus stop pun di balutnya... memang menarik.

    ReplyDelete
  5. dan harapnya, lepas habis PRU, cepat2 lah dikutip segala bendera/poster tu

    ReplyDelete
  6. 5 tahun sekali jer....huhu..
    Tp jgn sampai membahayakan pengguna jalanraya udah ler.

    ReplyDelete
  7. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. kat mana2 sekarang ni mmg penuh dengan bendera kan kak...

    sampai menghalang jalan pun ye juga..ada yang sampai jatuh2 atas jalan..

    agak excited juga PRU kali ni...tak sabar nak memangkah... first time ni.. :)

    ReplyDelete
  9. meriahnya.....semua jalan bentang bendera hahaha

    ReplyDelete
  10. Balik kampung lagi meriah perang poster dan bendera nih.

    ReplyDelete
  11. Putrajaya pun same kak...penuh bendera hah....hijau biru kiri kanan jalan heheheheh

    Xsabar ni nak buang undi....

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss