Wednesday, April 17, 2013

WordLess Wednesday

Assalamualaikum..

 Aku terjatuh cinta ngan oren sunkist ini.. 


Isinya merah.. dan manis.. madu.. laa..

p/s : Jangan tanya berapa harganya..kerana makcik aku yang bagi.. 3 biji..

12 comments:

  1. setahu T, nak tau buah sunkist ni manis ke idak tengok kat punggungnya.

    tapi sekarang ni tengok code number tu lagi senang

    ReplyDelete
  2. Kembang pipi nengok. Midset setiap buah limau, oren dan sekeluarga dengannya itu adalah masam...:)

    ReplyDelete
  3. samala kiter...tapikan saya paling tak pandai pilih limau sunkist...selalu beli yang tak best....

    ReplyDelete
  4. lain oren die kan kak...mmg nampak mcm manis tu...sedap kalo buat jus jugak tu kak....

    ReplyDelete
  5. terliur je tengok...buat jus lagi sedap..:)

    ReplyDelete
  6. kalo mahal sket tp sedap manis...mmg berbaloi kalo beli kan??

    ReplyDelete
  7. dah la aku puasa hari ni, tgk gambar buah ni pepagi dah cukup terliur, sabar ajelah kakakakakakka

    ReplyDelete
  8. salam rinna..terliur lak tgk limau ni tau :)

    kat masjid nabawi, guard tu cek gak bag..tp kty dah siap2 buka..lepas tu tawakal je,.kalo dia nmpk kamera or hp..

    tp masa masuk raudhah,,jgn snap kalu dia tgh pandang..kalo dia tak nampak baru snap.

    ReplyDelete
  9. sedap nampak... selalu sunkistni masam sesangat..

    ReplyDelete
  10. terliur tgk..nmpak isinya macam manis sangat...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss