Friday, May 17, 2013

Majlis Perpisahan.. Makan Lagi..

Assalamualaikum..

Hari ini pada pukul 11.45 pagi telah diadakan majlis perpisahan 
untuk salah sorang staff di Jabatan aku nie.  
Beliau dengar khabarnya mendapat kerja di Sarawak.. 

Kali ini tak berapa sangat staf yang join jadi weols buat kat
dalam ruang legar Auditorium aje.

Alhamdullillah majlis berjalan dengan lancar.  
Aku mengucapkan selamat maju jaya di tempat baru buat 
En. Zafifi, Jurutera Mekanikal.. 

 Majlis perpisahan ini di adakan di ruang legar auditorium..


 Pengerusi majlis sedang memulakan bicara..


 En. Hadi sedang membaca doa selamat


 Pemangku Pengarah sedang memberi ucapan perpisahan sepatah dua kata..


Yang di raikan En. Zafifi..


 Makan ini dulu.. rojak buah.. sedap..


 Nasi Aku..kenyangggnyaa..


 Antara hidangan tengahari.. Nasi putih, Asam Pedas ikan pari, 
ayam goreng berempah, sayur campur, buah²an, ulaman, sambal belacan, 
bubur kacang, agar-agar dan rojak buah dengan air sirap limau..


 Sedap rojak buah ini..nyumm...


 Cik Mell dan Cik Norzie sedang menjamu selera...


Enterprem jap yer tuan rumah.. 


7 comments:

  1. alhamdulillah.. syukur. rezeki di hari jumaat tu kak rinna.

    nampak meriah kan. sebab buat dalam audotorium..

    ni yg tak tahan ni. rojak buah. wow nyummy.

    ReplyDelete
  2. jauhnye kak sampai ke sarawak...rezeki die kan kak...moga terus maju jaya ...

    kak farewell pun farewell jugak...yg penting ade makan2 heheheeh..dpt mkn sedap2 kak yeak heheheh

    ReplyDelete
  3. Makan lagi! saya rasa mmg banyak kali betul saya baca entri makan makan kat tempat kerja kat blog awak...best betol..hahaha

    ReplyDelete
  4. Apa yg kakak nampak biasa kalau ada makan-makan tempat Rinna makanannya sangat menggoda mata kakak:)

    ReplyDelete
  5. asam pedas ikan pari my feveret!!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah
    bila ada jamuan perpisahan
    adalah makan2 kan ;)

    wahhh sedap rojak tuu
    hurmmm yum2 .. ;)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss