Friday, June 21, 2013

Apa Yang Weols Makan Tadi..

Assalamualaikum..

Hahaha.. apa laa punya tajuk..hentam je laa yer..

Tengahari tadi aku dan ofismate ke Sri Suria Cafe, Amcorp Mall.  Biasa laa kalau dah
ke sana sure laa nak pekena Mee Kari.. tapi sebab ramai orang
dan ambik masa 30 minit baru leh dapat oder.. jadi aku cuma order
Laksa jer.. Kira okey laa kuah pun pekat.. hmm.. nyum²

Kueyteow Goreng.. sedap gak.. ofismate punya..


Teh O Ais Lemon.. sedap..


Cantonese Meehon.. 


Dan aku order Laksa.. Mangkuk besar plak.. tuh.. Huwaa
tak dapat makan mee kari.. adoiyaii..


14 comments:

  1. suka koay teow yang di goreng begitu. nampak sodap.

    ReplyDelete
  2. kat kedai nama apa dlm Amcorp Mall tu ada jual mee kari sedap?

    ReplyDelete
  3. ermm lapo...kuew teaw tu pun best tu...tetibe saya lak mcm kempunan mee kari.tak leh jadik ni...kena carik

    ReplyDelete
  4. ermm lapo...kuew teaw tu pun best tu...tetibe saya lak mcm kempunan mee kari.tak leh jadik ni...kena carik

    ReplyDelete
  5. Mcm nk try jer kantonese mihun tuh..

    ReplyDelete
  6. Rinna...semuanya nampak mebeles...hai kalau selera mcm ni..mcm mana la badan nak turun beratnya? hehe

    ReplyDelete
  7. Adoiiii... terliuqlah pulak Rinna tgk makanan tu semua!

    ReplyDelete
  8. saya kat amcorp selalu makan kat kedai siam kat bawah sekali. Makan mihun tomyam memang power beb..

    ReplyDelete
  9. thanks kak join GA T.
    Good Luck

    ReplyDelete
  10. laksaaa.....nak nak nak...hehe
    i follow u...=)

    ReplyDelete
  11. sis rinna..kat kedai mana ni?

    ReplyDelete
  12. @Dee~ akak dah update kat blog.. makan kat Sri Suria..laa Dee.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss