Tuesday, June 11, 2013

Bestnya Di Belanja Makan..

Assalamualaikum..

Lepas beli buku dekat Popular hari Sabtu lepas, makcik aku ajak makan kat Johnnys.. Aku okey jerk.. Kiranya dia nak belanja aku dan mak makan sempena birthday weols yang lalu..  Alhamdullillah kenyang perut.. 

Jom layan je gambar weols yer..


 Nasi Goreng Belacan BBQ Chicken

 Ini pun ayam gak kut..lupa plak apa namanyaa..

 Mushrom.. sedap gak..laa




 Mak Aku..

 Maid makcik aku.. gemuk dia skrg sejak duduk 
dan keje ngan makcik aku..

 Aku dan makcik.. Terima kasih belanja weols makan..

Teh'O Ais Lemon.. sedap.. 2 kali aku oder.. hehehe..

p/s ~ Hubby dan anak aku tak de masa nie sebab hubby gi keje dan anak aku ikut sekali..

14 comments:

  1. Bestkan makan2 sempena bufday...ada jugak org ingat.

    ReplyDelete
  2. wah..wah...bertuah badan. ada orang banjer..

    ReplyDelete
  3. cendawan haluih tu mmg sedap. masukkan dlm megi pun bkn main sedapnya, hehe..
    tp harga sepeket kat pasaraya mahai ler dari cendawan kembang tu, kan..

    ReplyDelete
  4. Dua kali order air tu mesti sah-sah sedaplah ye Rinna..

    ReplyDelete
  5. kalo org blanja....
    food dia confirm rasa extra sedap kan sis hahahahahahha....

    ReplyDelete
  6. Makan free...memang sedapppppppppp :)

    ReplyDelete

  7. waahhh bestnyer makan2 ader orang belanjer kan....
    dah lama tak makan johhnys

    ReplyDelete
  8. bestnya lepak kat johny..

    You're welcomed to join this contest! :)
    http://destinyofhuffaz.blogspot.com/2013/06/marhaban-ya-ramadhan-contest-01.html

    ReplyDelete
  9. bestnya lepak kat johny..

    You're welcomed to join this contest! :)
    http://destinyofhuffaz.blogspot.com/2013/06/marhaban-ya-ramadhan-contest-01.html

    ReplyDelete
  10. johnny layan steamboat best kan, nasi goreng belacan tu pun sedap!

    ReplyDelete
  11. Tak makan steamboat dia ke Rinna...Nasi goreng kat Johnny pun sedap tau!

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss