Wednesday, June 19, 2013

Cerpen Pilihan ~ Gadis Ego Vs Lelaki Misteri

Assalamualaikum..

Aku nie selain dari baca novel.. suka juga cari cerpen atau novel pendek kat internet.  Baru² ini terjumpa plak blog dari penulis novel Zuera Rasiddin.  Dalam blog dia ada juga  novel pendek yang best jugak laa pada pandangan aku.. Pada uols yang tercari² cerita atau cerpen pendek.. aku letak kan link dia mana tau kut² uols pun berminat nak layan.. Kalau malas nak layan novel tebal² leh gak layan novel pendek gini..kan.

GADIS EGO VS LELAKI MISTERI

Ini aku letakkan linknya.. ada 23 Episod dan 2 Episod Special Edition..kesemua.. tapi aku letak 3 aje yer.. yang lain korang masuk laa kat blog penulis tuh.. dan cari tajuk cerita ini kat sebelah kiri...

GADIS EGO VS LELAKI MISTERI - Episod 1

GADIS EGO VS LELAKI MISTERI - Episod 2

GADIS EGO VS LELAKI MISTERI - Episod 3

Untuk Episod 4 & seterusnyaa.. leh terus ke blog penulis ~ THE GREEN HORNET


4 comments:

  1. thx bagi link..bolehlah dee baca boring2 kat opis ni..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Salam kak... thanks coz bagi link ni. Baru lepas habis baca part 1
    Ada 2 part lagi. Boleh baca time boring kat office nanti

    ReplyDelete
  3. ooo..boleh baca terus dari tenet ye. nanti nak terjah kalau free

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss