Friday, June 14, 2013

Kisah Aku Semalam...

Assalamualaikum..

Semalam aku cuti.. sehari jer.. Sebabnya aku nak hantar mak aku ke GHKL sebab dia ada appoinment doktor darah tinggi dia.  Lepas hantar dia.. aku ke PPUM plak hantar mak cik aku.  Dia plak nak ambik ubat ulangan dia.  Jadi aku pun kirim kan juga untuk makcik ambik ubat untuk aku sekali.  

Sementara tunggu makcik.. aku singgah laa sarapan dulu.. sebab pagi tak sempat nak sarapan.  Aku makan meehoon sup Ani Utara.  Alhamdulillah kenyang perut aku.

Selesai makcik ambik ubat.. dia kata nak makan.. jadi aku teman kan laa dia makan kat Secret Receipe.. Wah dia oder Tom Yam Kung ler.. heheh.. jadi aku share laa ngan dia sikit.. Sedap laa plak.. heheh..

Dah abis makan aku ke GHKL balik.. sebab nak jemput mak aku..plak setelah dia selesai jumpa doktor.  Dari GHKL aku ke Setapak.. plak selesaikan hal lain.. Sempat plak tapau Nasi Ayam untuk anak.. aku kang balik dari sekolah lapar plak..

Sampai di rumah dalam pukul 3 petang.  Nasib baik jalan tak jem.. Aku laa penat hari ni jadi driver.. 

Mee Hoon Sup Ani's Utaraa


Tom Yam Kung sedap ... Ingat nak oder Jus Apple Kasturi tapi tak de laa
plak kat PPUM nye outlet.. adoi sabo je laa..

8 comments:

  1. salam~

    Jemput join 1st GA saya yer. Mekasih!

    http://syurgakasih.blogspot.com/2013/06/saya-buat-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. fav dee tom yam kung tu..mmg sedap..

    ReplyDelete
  3. Okje kalau gi SR, rajin jugak order tom Yam tu mmg sedaplah...puas hatilah jugak dengan harga dia

    ReplyDelete
  4. tom yam kung tu.. kuahnya pekat. ingat mee bandung.

    ReplyDelete
  5. wahh tomyam kung .. pandai mak pilih
    ieda x minat sgt sbb rasa masam .. tekak masing2 kan ;)

    ReplyDelete
  6. tu laa...bila ada sakit mcm ni..kena ler berulang ubat ye..
    jenoh tul ngan ubat ni..tp nk sihat..kena ler makan ubat..

    ReplyDelete
  7. kalau g blog rinna nie mesti saya jadi lapar..hehee

    ReplyDelete
  8. Untuk org2 yg kita sayang penat sikit pun tak apa kan Rinna.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss