Tuesday, June 04, 2013

Terima Kasih.. Aina

Assalamualikum..

Hari Jumaat petang aku dapat call dari kaunter beritahu ada parcel untuk aku.
Pada mulanya aku ingatkan novel aku dah sampai.. tapi tak kan cepat
sangat sampainya.  Tapi tak kisah laa aku pun turun laa pergi ambil.

Rupa-rupanya aku dapat parcel dari JunAina dari blog Rider Sejati.
Dia bagi hadiah sebab aku jadi follower dia yang ke 100.

Terima kasih banyak² Aina. Saya suka sangat.. Insyallah
moga persahabatan ukhwah di alam maya ini berpanjangan..

Pada sesiapa yang belum kenal Aina boleh laa ke blog


Telekung Travel dan Pouch...





18 comments:

  1. wah sgt bertuah dpt hadiah utk follower ke 100 tu.

    ReplyDelete
  2. wah sgt bertuah dpt hadiah utk follower ke 100 tu.

    ReplyDelete
  3. alaaaaa bestnya telekung travel ! .. cantik .. ;)

    tahniah rinna

    ReplyDelete
  4. cantik lah both gifts tu...
    congrats sis...

    ReplyDelete
  5. Wah hebatnya hadiah yg Aina bagi tu... Tahniah Rinna..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...rezeki ko kak...cantik sgt hadiah akak dpt...cute sgt2....

    ReplyDelete
  7. Untung laaaaa...hihihih

    Saya mmg selalu ke blog kak Aina tu..:)

    ReplyDelete
  8. Lega sesangat Rinna barang dah sampai, janji pun dah tertunai. Lama sangat dah tertangguh.

    ReplyDelete
  9. senang nak bawa ke mana-mana nih, comel sangat...

    ReplyDelete
  10. Wah...bestnya dapat hadiah....

    ReplyDelete
  11. bagus si pemberi telekung..
    semoga terjalin ukhwah lebih erat lepas2 ni, ye..

    ReplyDelete
  12. wah..bestnya..dee pun selalu gi blog kak aina..

    ReplyDelete
  13. kemain lawo hadiahnyer tu...

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..
    comey je dpt telekung + beg ..

    ReplyDelete
  15. bertuahnya. teleking travel tu sangat sangat berguna bila time travel. kalau nak harapkan telekung R&R faham faham je lah kan..

    ReplyDelete
  16. Tak pernah dapat lagi hadiah misteri cam ni hehe

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss