Wednesday, June 12, 2013

Wordless Wednesday..

Assalamualaikum..


Nyum² hmm... sedapnyaa..

Baby Donuts.. macam² topping ada..


12 comments:

  1. Bestnya Rinna... tempat kakak tak ada lagilah.

    ReplyDelete
  2. sedap nye...terliur nengok nye... =)

    ReplyDelete
  3. e'eh kak...kecur ailiyo lieya tgk kak...dah le lame tak makan jco nie...balik2 mkn big apple jek sbb tu je ade kat alamanda ni...

    cute2 tgk..senang nak ngap ngan saiz kecik2 gini kan kak...

    ReplyDelete
  4. dah lama tak makan jco's..huhu..dapnya..

    ReplyDelete
  5. laaa comel2nya..sekali ngap jer ni...

    ReplyDelete
  6. nak kena check kat sini le ada ke idak. comey nyer. syang plak nak ngap

    ReplyDelete
  7. ni kalau dapat mengadap tak bangun dah... sedap..sedap..

    ReplyDelete
  8. bestnya.... :3

    You're welcomed to join this contest! :)
    http://destinyofhuffaz.blogspot.com/2013/06/marhaban-ya-ramadhan-contest-01.html

    ReplyDelete
  9. ermmm sedapnyer bagusla kecik donut jco boleh ler makan macam2 jenis senang nak ngap...

    ReplyDelete
  10. comel dan nampak sangat sedap!
    biasa dpt makan big apple je!

    ReplyDelete
  11. Nasib tekak okje ni belum teringin nak makan donat tu Rinna

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss