Monday, July 01, 2013

Sambutan Hari Jadi

Assalamualaikum..

Hari Khamis lepas weols ada mesyuarat bulanan bahagian. Lepas mesyuarat ada laa makan²kan dan ini adalah mesyuarat bulan 6, jadinya diadakan laa sekali sambutan harijadi staf.  Ini adalah untuk mereka² yang lahir bulan April, Mei dan Jun.

 Aku ngan boss kecik.. Pn Diana.. 

 Sebenarnya ramai lagi staf yang disambut harijadinya..
tapi ada yang bercuti..kira nasib laa kan..

 My boss pun potong kek jugak.. tarikh lahir sama ngan aku.. ahakss.. 

 Merasa laa jugak potong kek..

 Mee Kari

 Kek Indulgance dari Resipi Rahsia

 Kek Coklat Cheese.. laa ingat² lupa .. beli dari Bakers Cottage



Nyum² sedap keknya..


8 comments:

  1. Sedapnya kek resepi rahsia tu...

    ReplyDelete
  2. terasa nak makan mee kari tgk gambar tu..;)

    ReplyDelete
  3. Bos akak sama tarikh lahir ngan akak ye..

    hehehe... umur sama ke?

    Happy b'day kak dan semua rakan sekerja yang menyambut sekali tu.

    ReplyDelete
  4. Amboi kak sedapnyeeee....dulu opis lieya ade buat gini...skrang dah xde dah...so just buat potluck makan2 je gitu....

    Terliur tgk kek tu kak...sedappp tuh....

    ReplyDelete
  5. Sedapnya kek tu...
    Selamat hari lahir utk Rinna dan kawan2...

    ReplyDelete
  6. happy belated besday akak....semoga berbahagia dunia akhirat

    ReplyDelete
  7. seronok sambut hari jadi beramai2, hehe..seronok diraikan..tak kisah laa walaupun dh lepas ke..kan..hihi..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss