Wednesday, July 31, 2013

WordLess Wednesday

Assalamualaikum..

Baju dan seluar untuk anak aku dah setel.. tinggal baju melayu dia je yang belum..


15 comments:

  1. Seronok anak2 kan bila dah dapat baju raya....

    ReplyDelete
  2. Mesti nak buat siap dulu utk anak kan Rinna..

    ReplyDelete
  3. wah..syoknya raya..baju & seluar baru..

    ReplyDelete
  4. yus pulak biasa baju melayu settle dulu, baju yang lin tu kendian baru settle, tp skrg semua dah settle dah...:)

    ReplyDelete
  5. amboi banyaknye baju raya si bujang ni ye...

    ReplyDelete
  6. kiteorang baju melayu n kurung semua dah beli tinggal baju jalan2 belum beli kena soping kat KL ni...

    ReplyDelete
  7. Saya pun dah setel kan semua nya sis...senang setelkan awal2 ni...

    ReplyDelete
  8. bila raya mesti nak semua baru..baru best!

    ReplyDelete
  9. samalah kita..
    baju melayu lum beli...

    ReplyDelete
  10. lega kan kak...kite ni kalo dah ade anak mmg keperluan anak kite dahulukan....kite punye kendian2 pun takpe....

    ReplyDelete
  11. Tu diaaaaa...betul2 nk beraya ni.. :-)

    ReplyDelete
  12. wah sure berbunga2 hati hero tu dah ade baju raya..hehehe

    ReplyDelete
  13. senang tak nk cari baju orang bujang ni?? hehe..
    Bg sy mcm susah jer...tak belang2, ada logo besar2...aduii...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss