Thursday, August 01, 2013

Yang Di Order Telah Sampai..

Assalamualaikum..

Minggu ini kuih dan kerepek yang di order telah pun hantar oleh teman² yang menjual.  Aku tak order sangat kuih.  Yang aku oder cuma kuih tart, rempeyek, maruku dan kuih kuaci.  Hubby aku beli kuih gak dari ofismate dia.  Aku suruh beli 1 di belinya 3 hehehe.. Katanya 3 botol jadi RM50.00.  Tak kisah laa dah dia nak belikan.  Bukan tak nak order kuih sebab kadang² tak abis.  Sayang ajekan beli mahal² kadang² tak bermakan pun.  Kalau kuih sedap mungkin abis laa jugak.

 Biskut Kuaci.. sedap..

Baru dapat hari ini.. Batang Buruk, Rempeyek, Biskut Kuaci dan Maruku..

15 comments:

  1. assalam rinna..biskut kuaci tu sedap kan..acik pernah juga beli

    ReplyDelete
  2. assalam rinna..biskut kuaci tu sedap kan..acik pernah juga beli

    ReplyDelete
  3. ramai beli biskut kuaci thn ni .. biskut paling glam tuk thn ni lew..


    salam kenalan.... fazurybeuteq.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. sedapnya nmpk biskut kuaci tu.

    ReplyDelete
  5. tahun ni biskut kuaci femes betul..

    aduhai....takleh tahan batang buruk tu...terliur2 dah ni..

    ReplyDelete
  6. sy oder 3 jenis tart...nenas, stoberi dan blueberry...hoho.
    Mentang2 tahun ni tak buat biskut raya..cik abg bagi bajet beli kuih..bkn main lagi syok mengoder, huhu.
    Tp sy oder kat kawan2 jgk..dh tau mmg sedap dia buat.

    Mcm2 ye nama biskut kuaci tu..
    Ada yg panggil crunchy almond, crunchy caramel...mcm2 laa..

    ReplyDelete
  7. glamour sangat biskut kuaci ni. raya haji nanti nak try order la. nak order kat sape ek?

    ReplyDelete
  8. kalu nk terjah raya nnt bleh x ni? byk kuih2 yg sedap ni

    ReplyDelete
  9. Oklah tu dah Rinna.. tetamu pun biasa makan yg berat yg biskut ni dijamah-jamah aje kan..

    ReplyDelete
  10. Tahun ni oder Lapis Kurma (lupa pulak biskut tu nama apa..hehehee..) pas tu buat almond london, tart gulung dan cornflake coklat.

    ReplyDelete
  11. Banyak jugak kuih raya akak eh....SA adala beli sikit2 2-3 jenis.....

    ReplyDelete
  12. thn ni x order pula..ingat last2 puasa nak pergi jalan TAR jap...

    biskut kuaci tu nampak sedap...

    ReplyDelete
  13. mcm glemer je biskut kuaci ni kan...ada nampak hari tu masa beli biskut..tp tak beli pun...nak beli ker tidak...nak beli ker tidak...haihhhh....dah janji tak mau membazir mcm thn2 yg dulu...

    ReplyDelete
  14. bestnya.. tahun ni kita tak sempat order apa2 pun.. :(

    ReplyDelete
  15. Saya mmng bnyak oder biskut raya..nak buat sndiri mmng tak brapa rajin...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss