Monday, September 30, 2013

External HD Game Untuk Anak Ku

Assalamualaikum..

Hari Sabtu yang lepas hubby aku bawa anak yang sibuk sangat nak install program XBox kat kedai sebab sebelum tuh dia ada beli CD game GTA tapi tak boleh main game dan kena install satu program plak. Aku pun ikut laa sekali. Anak aku sempat laa dok bodek hubby suruh beli External HD untuk install game dalam tuh.  Jadi kat kedai game ini ada jual RM180 dengan free 20 game.  Kalau dikirakan 1 game RM8 x 20 leibh kurang RM160.  

Kira berbaloi laa.. next time bila nak beli game bawa je hardisk tuh.  Sebab apa kalau yang cd nie cepat rosak dan calar.  HD plak jangan jatuh nanti rosak laa jugak..kena betul² jaga dan boleh main sampai lebam laa..

 Tengah program kan Xbox..tuh..

 External HD 500GB

External HD.. nipis jer.. boleh install dalam 100 game

Sementara nak tunggu install game.. weols gi makan dulu kat Pak Hailam Kopitiam..Perut pun dah lapar..





Kopi 3 layer, Sirap Bandung, Tea 3 Layer.. 

Mee Kari.. aku punya.. 

Nasi Ayam Hainan.. hubby.. punya 

Spegatti Bolognese dan Sosej..anak bujang..ku yang punya..

Dah selesai segala urusan.. balik umah.. dan lepas solat Asar weols laki bini keluar balik ke Low Yatt.  Anak tak ikut laa.. nak survey² jer.. tapi terbeli laa jugak.. nanti laa aku citer kemudian yer.. 

3 comments:

  1. wahh...dh abes exam...leh pulun main games ni..hehe..byk pulak games tu. Tak tau ler mana satu yg haiqal nak pulun dulu, hihi..

    ReplyDelete
  2. tu la kak, kekadang ni kita tak nak beli tapi terbeli. selalu terjadi.. ngeee.

    apakah itew?

    ReplyDelete
  3. uiii byk tu...100 games? bleh kematu jari jemari main games ;-)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss