Tuesday, September 03, 2013

Jom Laa Buat Wasiat

Assalamualaikum..

Pada teman² blogger dan silent reader yang berminat nak buat wasiat
  untuk diri sendiri atau ibubapa boleh laa berhubung dengan my hubby yer.. 

Yang nak pergi tunaikan haji dan tercari² kat mana nak buat wasiat pun
boleh dapatkan runding cara dengan call 010-8350926 ~ ZAININ atau
email ~ zaininosman@gmail.com


Ini adalah perkhidmatan yang disediakan..

Kenapa kita perlu tulis wasiat boleh baca di SINI



10 comments:

  1. Tengah fikir apakah harta yang ada untuk diwasiatkan. :)

    ReplyDelete
  2. Aina ada segiji rumah je...tu pun pening cam ner nak bg ada 3 anak.

    ReplyDelete
  3. saya dah email cik abang u, nak tanya pasal perkhidmatan wasiat.

    ReplyDelete
  4. hmm... nanti war warkan kat suami ttg ni.

    ReplyDelete
  5. Byrn dia mcm mana, ye??
    Tak penah tau pun...

    ReplyDelete
  6. laaaaa..your husband kerja kat As Salihin...insya allah...nak berwasiat juga nanti..

    ReplyDelete
  7. oo abg akak leh bantu bab2 wasiat ni yeak...org kate sediakan payung sebelum hujan kan kak.....

    ReplyDelete
  8. kawan baik sayapun agen as salihin.. semoga ramai orang Islam lebih aware bendani...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss