Friday, September 06, 2013

Kenalan Dari Belgium

Assalamualaikum..

Lepas dari kenduri sambutan raya tuh hubby aku telah pergi menjemput kenalan dia dari Belgium, Nick Deknudt serta isteri dan 4 orang anak perempuannya. Nick nie diperkenalkan oleh Abdullah Nouri yang pernah datang ke Malaysia pada tahun lepas.  Memula nak hantar dia orang di bermalam di Hotel De Palma, dah tu masa tuh tak de air plak.. jadi tanya laa kat Nick, katanya dia ada survey laa satu penginapan bajet nie, nama Hotel Palmers di Kasturi Walk.  Rupanya berdekatan sangat dengan Pasar Seni.  Suka sangat dia sebab ada bilik.  Hubby aku balik sampai umah dekat pukul 4 pagi.

Setelah bermalam beberapa hari di KL, dia nak pergi ke Kota Baru.  Nick nie seorang muslim.  Dia bercadang nak berhijrah dan sedang dok tengok² laa negara mana yang dia rasa sesuai untuk dia bermastautin. Katanya kat Belgium tak berapa sesuai kerana keadaan suanana serta masalah pergaulan yang tidak berapa nak elok.  Amalan gay dan lesbian berleluasa dan dia tak nak anak² dia terikut² akan budaya gitu.

Balik dari kerja semalam singgah kat Stesen Sentral, hantar dia orang nak ke Kota Bharu. Suka sangat tengok anak² Nick, comel² semua.  Dia orang nak keretapi Senandung Wau bertolak pada pukul 8.30 dan dijangka sampai di KB dalam pukul 10.30 pagi.

 Hubby bersama dengan Nick


Ni masa kat Pasar Seni..seronok dia orang tengok persembahan kat situ


Ini baby Jannah.. cute sangat dengan mata birunya.. 

Suka dengan Sarah anak kedua.. gebu..


Yang baju pink nie Yasmin.. 

Ini masa hubby bawa dia orang melawat ke KLCC 

Hubby juga sempat bawa Nick sekeluarga ke ofisnya kebetulan
 plak malam tuh ada majlis 
seronok laa budak student dok melayan anak² Nick 


Amelia dan Sarah.. 

 Siap sedia dah.. nak turun ke platform

Yasmin pun cute juga.. 
hehehe sekarang weols dan ada empat orang anak angkat 
Amelia, Sarah, Yasmin & Jannah


6 comments:

  1. shomel shomelnya anak dia. untung la ada anak angkat yang comel.

    ReplyDelete
  2. Boleh communicate english tak anak-anak dia Rinna?

    Cute-cute betul anak-anaknya

    ReplyDelete
  3. kemain comel anaknyer tu kak...bestkan kakk ader kenalan bangsa asing dapat la kenal budaya dierang..seronok la keluarga dierang dapat makan makanan malaysia yang sedap2

    ReplyDelete
  4. betul la kak...cantik2 anak die...lieya pun suke tgk org luar nie...cantik2...anak pun cute2...best akak ade kawan international ni heheheeh....

    ReplyDelete
  5. memang comel2 anaknyer... moga cahaya Islam itu kekal untuk mereka selamanya... harap dapat mencari tempat untuk bermustautin...

    ReplyDelete
  6. @Kakzakie~Wife dia boleh laa berbahasa English nie..tapi anak² bahasa pengantar bahasa France. Berbelit2 tengok dia org bertutur.. :)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss