Tuesday, September 24, 2013

Sambutan Hari Jadi Ofismate

Assalamualaikum..

Hari Jumaat lepas, selesai mesyuarat bulanan Bahagian 
diadakan sambutan harijadi untuk ofismate yang lahir 
pada bulan Julai, Ogos dan September.

Selain kek aku oder meehoon goreng dengan ayam goreng
berempah dan air teh o ais.. Alhamdullillah..kenyang..

Cheese Kek 

Choclate Cake 

Ofismate yang diraikan..  


Masing-masing menjamu selera..


12 comments:

  1. dept dee pun ada buat celebration birthday tiap2 bulan..cuma tak post je kat blog..dorang segan..eh..dee pun segan..

    ReplyDelete
  2. Baguslah buat macam ni Rinna. Terasa kawan-kawan meraikan. Rasa dekat dihati..

    ReplyDelete
  3. Hepy bezday utk semua yg diraikan... moga diberkati hendaknya

    ReplyDelete
  4. sedapnyeee cheese cake

    dpt celebrate macam nie ramai di pejabat memang syok !

    ReplyDelete
  5. paling best kan bila kawan2 sambut birthday kat opis..

    ReplyDelete
  6. opis saya pon sama tiap bulan ader majlis harijadi makan kek SR memang time ni la duk tunggu2 makan kekk hehe

    ReplyDelete
  7. Kat opis Aina tak de pun sambutan cam gini, kalau ada pun sesama kawan2 baik ja...

    ReplyDelete
  8. sedapnya kek2 itu..
    bestnya dapat celebrate ramai2, kat office kite jangan harap ler.. :(

    ReplyDelete
  9. Untunglaaaaa keja kat opis awak ni....hihihihi....ada kerja kosong tak? :)

    ReplyDelete
  10. angah nak cadangkan kat opismate angah utk buat majlis bulanan macam ni...best..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss