Thursday, October 03, 2013

Majlis Perpisahan Ofismate Lagi

Assalamualaikum..

27 September 2013 (Jumaat) pada pukul 11.30 pagi telah diadakan Majlis Perpisahan untuk ofismate aku, Cik Kathijah.. Dia nie telah dapat keja tetap di Pejabat Keselamatan setelah bekerja selama 8 tahun secara kontrak di Jabatan aku nie. Lama tuh tapi syukur laa rezeki dia.. dapat tetap.  Banyak kali jugak dia pergi interview dan di KIV sebagai simpanan hingga laaa baru² ini dapat tawaran. Alhamdullillah.. Moga dia terus maju jaya di tempat baru.  Ofis dia pun sebelah jer.. kat Kolej 12 nie haa.. leh je jumpa.. ahakss..

Pemangku Pengarah sedang bagi ucapan.. 

Ex bossnya sedang bagi ucapan terima kasih.. 

Cik Kathijah..memberi ucapan..plak 






Penyampaian cenderahati.. dari P. Pengarah


Senyummm..

 Antara menu yang ada.. Nasi Ujan Panas, Ayam merah, 
Dalca, Jelatah, Daging Itam, Rojak, Laksa, Buah, 
Air Sirap Limau, Bubur Kacang. Kek..

Bergambar kenangan dengan Cik Kathijah@Izzah

14 comments:

  1. Comelnya Cik Khatijah tu Rinna..
    Dia pun mesti terharu dgn farewell dibuat. Makanan pun banyaknya!

    ReplyDelete
  2. bertemu dan berpisah adat manusia biasa... syioknyer dapat keja tetapkan...

    ReplyDelete
  3. Ada perpisahan, ada jamuan... :)

    ReplyDelete
  4. comel cik khatijah tu..solo lagi ke? kehkehkeh..

    ReplyDelete
  5. Comel putih sepuk Cik Khatijah tu...

    Semoga dia akan lebih berjaya di masa hadapan...selangkah kehadapan.

    ReplyDelete
  6. cik khatijah tu jelita la kak...hehe

    ReplyDelete
  7. hehe..
    br jer nk tnya pasai cik khatijah tu..
    dh ada org potong line plak :p

    jauh betul dia pndah tu kak.
    siap jamuan lg.
    hehe.

    ReplyDelete
  8. bila ada perpisahan wajib buat farewell.

    makanan tu sangat sangat sedap. nak jugak. eh..I diet . ngeee

    ReplyDelete
  9. syoknya ada jamuan lagi..tmpt sy tak ada pun

    ReplyDelete
  10. wah kak...mcm2 menu ade hah....terliur lieya tgk petang2 gini hah heheheeh....

    selamat maju jaya buat kawan akak tu..seb baik dekat je so leh laa jumpe lagi makan2 time lunch ke kan kak...

    ReplyDelete
  11. 8 tahun kontrak? lama tu..Tapi alhamdullilah..rezeki Cik Khatijah dapat tawaran tetap di tempat lain...Moga sukses:)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum,

    cantik orgnya
    lama betui tunggu tu..penyabar orgnya :)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss