Thursday, October 17, 2013

Segalanya Berjalan Dengan Lancar..

Assalamualaikum..

Isnin, 14 Oktober 2013.. 

Aku, hubby dan anak aku cuti hari nie.  Pepagi dah bangun hantar mak aku ke hospital untuk rawatan ulangan. Aku plak ke flat, rumah mak aku kat Setapak nak ambik bil sewa rumah.  Dah setel bayar bil kat ofis bandaraya, weols gi ambik mak kat hospital.  Lepas itu terus ke ofis DBKL kat Jalan Kampung Baru untuk urusan pembelian rumah bandaraya yang telah di offer.  Dah lama offer tapi masa tuh belum cadang nak beli lagi.  Jadi dah lama fikir, so weols pun decide nak beli.  Jadi alhamdullilllah segalanya berjalan dengan lancar. Sekarang ini hanya tinggal nak sign agreement aje kat pejabat peguam.

Balik dari segala urusan singgah plak kat Burger Kings.  Sibuk plak anak bujang nak makan.  Oder laa makanan bawa balik takut tak sempat nak masak untuk berbuka.  Sampai kat umah plak siap² untuk masak rendang dan nasi impit. 

 Di kaunter Tingkat 8.. semakan jika ada outstanding..sebelum proceed  ke Tingkat 6

Muka budak boring.. nunggu.. 

Hubby yang menemani aku..  



 Selesai di DBKL ke pejabat peguam kat Cheras, Taman Segar



 Di Burger Kings.. oder makanan

 Ini anak aku punya burger.. ada set..nye tak sempat nak ambik gambar..

 Rendang sedang di masak..

Rendang hampir nak masak..


6 comments:

  1. waaahhhh x lama lg berpindah rumah la ye kak...tahniah2

    ReplyDelete
  2. beli umah tu nak sewakan pulak ye?
    wahh..best laa..sbb kat kl ni umah sewa mcm goreng pisang panas.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah kak...nak beli umah kak yeak...rezeki keluarga ni kak..skrang umah makin naik harga kak better beli utk simpanan masa depan.....

    ReplyDelete
  4. Kalau hari cuti..mmng banyak yg nak dibuatnya...
    Wah..beli rumah ya Rinna..tahniah ya...
    Berger...sedapnya!!!!

    ReplyDelete
  5. tahniah dapat tambahkan aset. T pun long termnya plan pun nak beli aset jugak. umah yg kami beli pun tinggal beberap tahun agi dah nak habis bayar.


    hehehe.. tengok pic tu. hubby akak pun boring gak nunggu.

    ReplyDelete
  6. Beli rumah buat tambah asset ni..bgus sis...terliur pulak tgk rendang tu...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss