Thursday, November 21, 2013

Cerpen Pilihan ~ Assalamualikum Cinta

Assalamualaikum..

Ini aku nak recomend cerpen dari penulis
REHAN MAKHTAR
ceritanya tak de laa panjang sangat.. Sweet jer..
Peminat cerpen jom layanzzz..



10 comments:

  1. Baca cerpen yg best cepat ending dia Rinna. Semua koleksi dia ke Rinna..

    ReplyDelete
  2. cerpen?? koleksi cerpen yg dibukukan ke??

    ReplyDelete
  3. cerpen T suka baca. sebab cepat tau endingnya. hiks

    ReplyDelete
  4. @Kakzakie Tak laa ini cuma salah satu cerpen dia..jer..yang sempat saya baca.. kalau ada yang best saya letak link dia kat sini.. :)

    ReplyDelete
  5. @ALoNa CintamaniszLite Bukan laa Na.. ini cuma salah satu cerpen nya..yang Rin dah baca.. cam best tu yang share kat sini.. pada sesiapa yang tak suka baca novel leh baca cerpen cepat endingnya.. :)

    ReplyDelete
  6. lama tak baca cerpen atau novel...haaiihh...

    ReplyDelete
  7. Saya pun suka baca cerpen sbb cepat habis..hihi
    Nanti nk terjah baca jugak lah...

    ReplyDelete
  8. Rajinya membaca yer...dah lama sangat tak baca novel n cerpen...

    ReplyDelete
  9. akak, lieya geram tang playboy itu suamiku...novel best, tapi drama kat tv hampeh..sbb pelakon die kot...

    saje luahkan perasaan kat akak sbb akak kan kaki novel heheeheh

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss