Monday, January 06, 2014

Weols Ke KLIA

Assalamualaikum..

Selasa, 31 Disember 2013

Aku kerja seperti biasa tapi hubby aku masih bercuti.  Dalam pukul 4.30 hubby call, dia datang jemput aku awal hari ini sebab nak terus ke airport.  Weols nak hantar Zaid, Ninie dan Fahim yang akan kembali ke UK.  Dia orang balik Malaysia sejak 6 Disember yang lalu.  Sampai di KLIA dalam pukul 6.30 petang. Sempat laa borak² dan minum² dekat Oldtown.  Anak aku sempat layan makan nasi lagik.. 

Pada yang nak baca kisah Ninie sekeluarga boleh laa singgah ke blognya.. di SINI

 Zaid dan Ninie.. senyum jer.. tau gambar dia orang akan masuk blog.. hehehe..


Keluarga Ninie pun ada sekali..


Sedapnyaa anak aku makan.. Abg Zaid belanja..


 CD dan hubby ku..


Sedapnyaa plak tengok Nasi Lemak Lauk Rendang.. 


 Aku dah mula merindui.. anak ku nie..


12 comments:

  1. alahai..diorang memang tinggal sana ke kak Rinna..

    ReplyDelete
  2. @Amanda Suria Iyer dia orang tinggal kat UK.. Zaid keje di sana.. :)

    ReplyDelete
  3. best la dok uk.... citizenship sana ke?

    ReplyDelete
  4. @msredcheesecake hmm..dia dah 5 tahun rasanya duk sana..

    ReplyDelete
  5. nasi lemak lauk rendang kat situ mmg not bad rasanya...sedap :)

    ReplyDelete
  6. laaa..sedara akak ke?? saya follow gak blog dia.. hehehe..
    so akak.. ada sedara kat uk.. blhlah mai jln2.. jgn lupa singgah bristol tau.. hehehe

    ReplyDelete
  7. SERONOK nye dok sane kan kak...ye laa selalu kite balik kg balik johor ke kelantan ke...tapi diorg plak balik kampung pada dieorg balik malaysia laaa heheheeh....takpe kak, nak gi jalan2 sane senang nanti sbb dah org yg kite kenal kat sane...

    ReplyDelete
  8. Mekasih maksu sudi dtg hantar kitorg ke KLIA. Sedap ek nasi lemak tu? Curry noodle/mee dia pun sedap. Prawn curry mee kot. :)

    Aah,B&B kitorg dh ready dah utk maksu ngn paksu sekeluarga. :) oh..haikal dah masuk boarding school ye? Sunyi la rumah yek..insyallah kita jumpa lg next cuti2 msia!

    ReplyDelete
  9. Nanti ada harapan jalan2 bercuti kat UK ni Rinna...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss