Wednesday, February 19, 2014

Makan Sempena Birthday Hubbyku

Assalamualaikum..

Alhamdullillah hubby dah selamat kembali ke tanah air dari menunaikah umrah pada hari Isnin, 17 Februari 2014.  Touch down katanya around kul 1 tengahari. Nasib baik tak delay.  Aku cuti dan jemput dia di airport dalam pukul 2.45 petang. Iye laa kalau sampai awal sangat takut menunggu lama laa plak kan.  Ini just nice aje aku sampai dia orang dah sedia menunggu kat balai ketibaan.  Cuaca agak panas dan hubby aku pun tak berapa nak sihat termasuk laa kakak ipar pun ramai yang tak sihat dengan batuk dan selsema.

Semalam 18 Februari 2014 adalah hari lahir hubbyku.  Jadi malam semalam weols keluar laa makan². Weols pergi makan pizza kat AEON Balakong.  Alhamdullillah kenyangnya perut.. 













Buat hubby tersayang.. 

Selamat Hari Lahir Abang. 
Moga dipanjangkan umur, sihat sejahtera dan hidup diberkati oleh Allah 
serta menjadi suami dan ayah yang penyayang.. Aaammmiinn..


7 comments:

  1. alhamdulillah...selamat jugak hubby akak sampai...opis mate SA pun baru samapai Isnin..tp x masuk opis sebab MC..demam dan batuk katanya

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir Buat suami kamu...Alhamdulillah kali kedua rasanya suami kamu buat Umrah kan sis...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...selamat dah kembali cik abe akak...moga2 kite ade peluang tuk melawat ke sane plak...

    selamat hari lahir buat cik abe akak...moga dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik....

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir buat hubby k.rinna. moga kebahagiaan berkekalan selamanya...

    ReplyDelete
  5. epy birthday tuk en hubby... mkn2 pizza pun dah best dah rinna !

    ReplyDelete
  6. Jusco balakong tu dkt je ngn umah zura..zura dok kt tmn seri minang tu jerk...ntah2 akak ni dok dkt2 umh zura jerk kan...hahaahaha

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss