Wednesday, March 12, 2014

Danish In The House

Assalamualaikum..

Tu dia budak gebu ini singgah kat ofis aku semalam.  Semalam mummy dia bawa kat ofis kejap sebab baby sitternya ada medical checkup dan daddy nya ada keje kejap.  Dibawa laa oleh mummynya ke ofis tengahari semalam. Lepas sorang² dok dukung dia.. Nasib baik tak buat ragam.  Seronok kut ramai yg dok gomol² dia. Geram sungguh dengan budak kecik nie.. Namanya Amirul Danish, 4 bulan, berat 7kg.. hehehe.. kang ada plak tanya.. aku bagi tau siap².. :)

Tengok pp saya gebu kan?...

Elok plak dia dok dendiam atas pangku orang..yer.. hehehe

Ada rupa mummynya tak?

Alololo..cenyum.dia yer.. rasa nak gigit² pp gebu tuh..


10 comments:

  1. mak ai ..labuhnya pipi. ni kalau dapat kat T memang gomol gomol dia...

    anak anak T sorang pun tak dapat pipi labuh. semua cekeding je time baby. hehehehe

    ReplyDelete
  2. eh pau ke tu?
    eh bukan...
    geram nyerrrrrrrrr

    ReplyDelete
  3. alo comel betoiler... memang semangat budakni.. dah rupa anak Rinnapun der...

    ReplyDelete
  4. Kusss semangat...jenuh mak dia dok dukung...

    ReplyDelete
  5. tengok ada iras Rinna ... memang gebu betul lah... akak pun geram tengok tu ...

    ReplyDelete
  6. haah...bkn main gebu tul dia. ngan pipi cm tu rasa nak cubit2 aje...gomol2 cium pun best ni, hoho..

    ReplyDelete
  7. montelnya pipi dia,rasa nak gomol je dia nie...

    ReplyDelete
  8. tak de rupa mummy dia pun...rupa rinna adalah....yang kulit gebu n pp montok tu... klu orang xtau...ckp anak rinna pun org percaya.... :)


    #DoaBuatMH370 :(

    ReplyDelete
  9. uishhhh...
    ketoi2nya dia kak..
    nk bb lg la plak..hehe

    ReplyDelete
  10. hamboi debab sungguh..baby tu nk senyum pun payah sbb pipi bulat sgt.. hihihhih

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss