Monday, March 31, 2014

Hadir Majlis Kahwin Di Dewan TMCC

Assalamualaikum..

Dah beberapa hari tak update apa² N3, aku bercuti dari hari Khamis lepas sebab balik kampung.  Itu nanti aku upkan N3nya kemudian.  Ada beberapa N3 yang tertangguh so aku citer yang tuh dulu laaa yer..

22 Mac 2014 (Sabtu)

Aku dan hubby ikut Makcik aku ke majlis perkahwinan anak kawan usrah dia.  Majlis ini di adakan di Dewan TM Convention Centre. Weols sampai² jer, pengantin baru nak masuk ke dalam dewan. Dewannya agak besar tapi cam tak cukup tempat plak. Weols pun kena tunggu giliran nak cari tempat duduk. Memang ramai gak yang datang laa.  Dewan TMCC cantik dan terletak dalam Bangunan Rebung TM.  Parking pun banyak dan free jer.


 Pengantin sedang bersanding di atas pelamin..


Layan teh tarik.. sedap..


 Di hiburkan oleh kumpulan musik..


 Baru lepas makan..kenyang..alhamdullillah


Me & hubby..

 Makcik ku ngan maid dia.. Tiah

 Tiah, Makcik, Mak Aku


 Pengantin sedang santap.. hubby tolong ambikkan gambar.. jauh nun kat depan..


 Pelaminnya cantik..

 Bersama cenderahati.. dlmnya ada coklat dan surah yasin


Ini laa kawan usrah mak cik aku.. mak pengantinnya..


Posing laa kejap yer..

9 comments:

  1. bagus goodie bag bagi yassin kan...amal sedekah dpt, kalau org guna yassin tu pun insyaAllah dpt sahamnya

    ReplyDelete
  2. wahh...buat kat dlm bangunan rebung tu??
    Baru tgk rinn posing kaku gambar yg paling last tu, hihi.

    **Rinn, dh tanya anak..dia kata kat koperasi BMI tu tak penah nmpak orang lelaki pun. Tunjuk gambar somi Rinn pun dia kata tak penah nampak.
    Pastu, dia komplen...koperasi tu takde jual apa2 sgt. Best lagi koperasi MRSM Tpg dulu. Err, ye ke??

    ReplyDelete
  3. lawanya dewan tu..
    Tahniah buat pengantin..

    ReplyDelete
  4. meriah wedding orang zaman sekarang ni

    ReplyDelete
  5. cantik la buat dlm dewan ni..
    mmg ramai ye..
    smpi kena tggu turn nk duduk ye kak..?

    ReplyDelete
  6. Cantik dewan tu agaknya kenduri besar2an sebab tu tak cukup tempat duduk.

    ReplyDelete
  7. Senang kan ..kalau ada duit buat kat dewan jer kenduri kawin anak2 ni.,..Simple dan cantik jer pelamin dia...

    ReplyDelete
  8. As salam. Untuk sebarang pertanyaan mengenai dewan di TM Convention Centre, boleh hubungi di talian 0322401007. Terima kasih Puan rinna :)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss