Wednesday, March 05, 2014

Wordless Wednesday

Assalamualaikum..

 Nasi lemak daun pisang nie berlaukan ikan sepat sekor.. sedapppp.  
Kalau sarapan pagi kat rumah kak ipar aku di kampung mesti dia orang beli nasi lemak nie.


Aku suka sangat dengan serbuk kopi brand CHE NAH nie sedap.  
Arwah apak suka pek warna kuning nie. Rasanya kat Perak je
leh dapat brand nie.  Kalau balik kampung mesti beli. 

14 comments:

  1. nasi lemak daun pisang mmg xleh celen kak.
    kasi ler lauk apa pn.
    aura daun pisang mmg terbaek.

    ReplyDelete
  2. Nasi lemak sedap Rinna...
    Ikan sepat tu.. ikan sepat masin ke Rinna ..

    ReplyDelete
  3. Nasi lemak kalau bungkus daun pisang aroma dia tu yg buat sedap apa lagi kalau sambal dia sedap..

    ReplyDelete
  4. sebut ikan sepat trus rasa nak makan ikan sepat pekasam goreng.. hadoii mana nak cari kt KL ni..

    ReplyDelete
  5. hohohoho...kopi che nah ni mengembalikan nostalgia ketika berada di kampung halaman. betui la kot, kopi ni dapat ke perak je...

    ReplyDelete
  6. nasi lemak daun pisang..sepat sekor plak tu..sedap la kak...

    hari ni mkn nasi lemak..org banje..adeii..mengntuk seh..

    ReplyDelete
  7. alamak mmg nampak sedap betul nasi lemak tu !

    ReplyDelete
  8. suker kopi kampung, one of the yang terbaik yang pernah kite minum.

    ReplyDelete
  9. satu kelaianan.. orang perak memang suka makan ikan darat kan.. sedap..

    mak T kalau balik perak mancing je la kojernya.

    tak pernah try kopi tu. tapi kalau T balik kedah kopi cap gantang yang menjadi pilihan.

    ReplyDelete
  10. uih teliur nasi lemak tu..terbaik la siap ade ikan hah...dulu mase lieya praktikal kat midf selalu tapau nasi lemak ikan masin...sedap gile kak....

    ReplyDelete
  11. Kopi che nah ni mmg popular ler kat area Perak ni, hihi..

    ReplyDelete
  12. Blh dptkan kopi che nah di KL..hubungi 0109336293 untuk penghantaran seluruh Malaysia..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss