Thursday, April 03, 2014

Kenduri Kawin Adik Wanie di APM

Assalamualaikum..

Ahad, 23 Mac 2014

Selepas weols pergi mengundi, bersiap² plak nak ke kenduri kahwin adik Wanie kat Dewan, Akedemi Pengajian Melayu dalam UM nie.  Ini kali kedua aku ke kenduri yang diadakan di sini.  Dulu pergi kenduri kawin Hanas. Tema belah adik Wanie plak kaler pepel.  Weols sampai, pengantin tengah makan beradap. Pengantin pun tidak ada bersanding cuma gunakan untuk ambil gambar aje.  Majlis berjalan dengan lancar dan ramai gak orang yang hadir sampai kena tunggu giliran nak cari tempat duduk.

 Suasana dewan di APM..


 Tuan tanah kedaung.. laaa..


 Bersama Fizah serba pepel di belah pengantin lelaki..


Depan pelamin letak meja makan.. selesai makan lipat meja 
jadi laa pelamin..cam kat bawah nie


 Cantik Pelamin..


 Keluarga Pengantin bergambar bersama keluarga Fizah


 Bersama Wanie.. kakak ipar Fizah merangkap orang kuat.. nie..


 Banner Fizah dan Rafi cam Cover Novel


 Enterprem gak ler nak posing² yer..


Goodie Bag ada kipas, air mineral dan cover kotak tisu dan kelender kecik



4 comments:

  1. kak, biar betul tarikh 23 jun 2014... ke lieya yg salah bace tu heheeheh...

    cantik pelamin kak.... meriah kalernye....lieya mmg suke bab makan nasi org kawin ni...tak pikir diet dah time tu heheheeh

    ReplyDelete
  2. Kalau buat kat dewan ni..mmg kena tuggu giliran nak duduk la kan..nak2 bila pergi dlm waktu puncak 12-1 tu..jenuh nak tunggu tmpt dududk...Pelamin dan meja mkn..dua dlm satu..bagus konsep dia..jimat...

    ReplyDelete
  3. hmm.. wat pelamin cam tu jimat ruang.

    tahniah kepada kedua dua mempelai yer.

    ReplyDelete
  4. simple je tgk pengantin tu..

    tp sonok dpt attend knuri kan...

    br ni blik kg..lgkah kanan sy..dpt pegi knuri kawin kt kg tu..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss