Thursday, April 10, 2014

Makan di Fish Manhattan

Assalamaualaikum..

Cerita aku dan ofismate gi makan kat Fish Manhattan bulan lepas sebab
baru dapat gajikan.. So weols plan ke Sogo.  Aku pun baru 1st time
makan kat sini.  Alhamdullillah sedap jugak laa..

Lepas makan² tuh saja laa cuci² mata kat ruang legar Sogo tuh.
Banyak gak cadar dan comforter yang sedang jualan murah.

Dalam pada tertengok² tuh tiba ada plak jualan set cadar
ngan comforter RM99 aje.  Tengok corak pun cantik aku pun beli
sebab aku memang tengah cari comforter pun.  Beli yang size King
Kiranya berbaloi laa..


Ini set regular yang weols amik..

Selera tengok Ain makan

Order Ice Lemon Tea

Soup Cendawan

Sedap jugak laa..

Shaza tak sabar laa tuh nak makan.. :) Teruja tengok.. makanan tuh


11 comments:

  1. kat sini mmg sedap kan kak...tapi kalo lieya nak makan sini kene make sure perut betul2 lapo...kalo tak sayang jek byk tak abis nanti...portion die besor2....

    akak, sizzling brownies die pun sedap gile tau...

    ReplyDelete
  2. sodap pulak tgk set tue..
    kena pulak dgn sup cendawan.
    mmg perfect :)

    ReplyDelete
  3. mmg sedap sangt tu.. terliur dah ni !

    ReplyDelete
  4. manhattan sedap gak kan..

    penah mkn sekali je..

    ReplyDelete
  5. suke makan kat manhattan ni, fried mushroomnya sangat sedap ooo

    ReplyDelete
  6. sedapnyer.... rasa mcm nak join sekali makan jerk bila tengok tu.

    ReplyDelete
  7. dah lama tk mkn kt manhattan..sos dia sedap kan...kena la ngn fish fillet tuh...

    ReplyDelete
  8. Dulu2 selalu gak lepak2 kat sini..sejak pindah kl..udah jauh nak ke sana..

    ReplyDelete
  9. Selalu tgk kwn2 mkn kat sini..nak try tah bila2..nmpak cam sedappp jer...

    ReplyDelete
  10. aduh
    tetiba terlapar tgk gambar manhattan nih

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss