Thursday, June 19, 2014

Lawatan Ke Floria Putrajaya

Assalamualaikum

Rabu, 18 Jun 2014 

Semalam ofis aku ada organise lawatan ke Floria, Putrajaya. Sehari sebelum tuh telah ada satu kumpulan yang terdiri dari staf landskap yang pergi untuk lawatan ini.  TNC kiranya baik hati membuka peluang lagi pada staf jika ada yang nak join trip untuk yang kedua kalinya.  Jadi aku dan beberapa orang ofismate join laa lawatan kali ini.  Seronok jugak laa cantik hiasan bunga yang ada. Dapat laa weols bergambar sakan kat situ.

Bayaran masuk adalah RM3 seorang tapi weols datang secara group jadinya PERCUMA.

































2 comments:

  1. hah gitu...akak org luar dah sampai...lieya ni org putrajaya tak pergi2 pun heheheeheh...tapi tgk pic akak pun dah puas hati dah heheeheh.... cantik yg payung2 tu kak...ramai lieya tgk snap gambar kat situ....

    ReplyDelete
  2. lamanya sy x ke floria ni...da nk msk 3 thn rs nyer

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss