Monday, September 08, 2014

Jemputan Makan² Di Rumah Kawan Lama

Assalamualaikum..

Sabtu, 30 Ogos 2014

Aku ke rumah kawan lama di Sunway Damansara. Jemputan makan² meraikan 
hari lahir anaknya dan anak saudaranya..  Kira macam openhouse raya gak laa
kerana makanan ala² raya pun ada jugak.. seperti ketupat palas 
ngan rendang daging, ada bakso, nasi berlauk pun ada..kuih muih 
dan buah²an.. Ramai juga jemputannya..

Lepas kenyang pewut aku pun sempat laa bergambar kenangan ngan dia. 
Posing² manja gituh.. hehehe..

Beredar dari rumah dia, aku ajak hubby ke Pesta Buku Selangor di SACC.
Sempat laa membeli beberapa buah novel..



 Kawan yang aku kenali di alam maya... masa tuh aktif di MIRC.. hingga 
sekarang masih lagi.. walaupun jarang berjumpa..

Terima kasih buat Dadu Goodyear serta keluarga kerana sudi
menjemput weols ke rumah.. 








13 comments:

  1. canteknye umah kawan~
    pandai dia deko2 rumah~ berkenan wallpapernye.. hehehe

    ReplyDelete
  2. @Nafira usof tu ler akak pun berkenan ala² English gitu.. sebab hubbynya pun Abg Adam tuh mat salleh.. :)

    ReplyDelete
  3. thank you so much Rinna Manja dan suami (ayahanda) kerana sudi datang to my humble house..

    walaupon jarang bertemu tp kasih syg sesama kita masih berkekalan…terimakasih sekali lagi..nanti datang lagi ya...

    ReplyDelete
  4. fuhhh...MIRC tu..mmg legend..saya pun dulu rajin main...hahaha

    cantik wallpaper rumah dia :)

    ReplyDelete
  5. Ini yg dikatakan sahabat RInna. Walau jauh tetap ada ingatan darinya. Nampak mesra sangat:)

    ReplyDelete
  6. boleh kan akak tak tau kata pesta buku kat SACC...we all ke Matta Fair..

    happy ye dapat jumpa2, makan2 dan sembang2..

    ReplyDelete
  7. Nanti tjuk semua koleksi novel rinna ye..sure byk kan.

    ReplyDelete
  8. Jumpa kawan lama ekk...mesti banyak kenangan terimbau kembali kannn..

    ReplyDelete
  9. Inilah uniknya sebuah ukhwah..terjalin hanya melalui alam maya...kekalnya bertahun lama...berkenan sungguh tgk wall paper rumah kawan kamu ni sis...lembut jer warnanya...

    ReplyDelete
  10. seronok dpt jumpe kenalan lame kan kak...lagi2 plak siap masak2...special lak tu menu heheeheh...kenyang perut suke hati gituuuu...

    ReplyDelete
  11. Cantik umah kwn tu tp line tenet ni slow sngt x dpt tgk semua gambar...:(

    ReplyDelete
  12. Cantik umah kwn tu tp line tenet ni slow sngt x dpt tgk semua gambar...:(

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss