Friday, October 10, 2014

Novel ~ Limited Edition Forever Mine

Assalamualaikum..



Ini adalah novel limited edition dari penulis Wawa Taufik.  
Aku preoder novel ini dengan
Ar Rayyan Bookstore.  Dekat 2 minggu lebih baru 
novel ini sampai ke tangan aku.

Apa yang boleh aku katakan tentang novel pertama penulis 
ini memang best laa So kalau uols nak dapatkan 
boleh laa tanyakan pada Ar Rayyan Bookstore nie..
kalau² oder masih dibuka..

Tamat je novel ini ada plak diselitkan special N3 untuk novel Dia Mr. Model.

Kredit ~ Aku beri 5/5 bintang

Sinopsis ~

Perhubungan di antara Shalia dan Aazad seperti di awangan. Berteman tetapi mesra. Berkawan tetapi intim.  Bagi Shalia, hubungannya dengan Aazad hanya sekadar pelengkap hari-harinya.

Perkenalan secara maya dengan Iqram di laman sosial begitu mengujakan hati wanitanya.  Pelbagai kisah dikongsi bersama sesuai dengan status mereka sebagai penuntut universiti.


Namun, apa yang paling menggusarkan hatinya adalah kehadiran Harif yang datang menghulur kasih. Pemuda kacukan Melayu-Korea itu benar-benar menghuru-harakan hidupnya.


Ingin dilarang, hati mendesak menginginkannya. Ingin didekat, ada pihak yang masih menagih kasih.


“That’s my girl.” - Aazad

“Oh my… rindunya…” - Iqram


“I love you, baby!” - Harif


Dia buntu!


Siapa sebenarnya yang patut dipilihnya?

Aazad, Iqram ataupun Harif?


Dan apa pula rahsia mereka bertiga sehinggakan satu-persatu hati wanitanya tersentap dan berlagu pilu?





2 comments:

  1. baru tau ada jual novel online je, senang,xyah susah2 cari kat kdai kalau tak jumpa..

    ReplyDelete
  2. alahaiii...online jer ke?

    Pelik lak ye..ada lak novel terbitan di pasaran ni edisi terhad. Sepatutnya dorang lagi suka kalo dpt sambutan dgn cetakan yg lebih byk lagi..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss