Thursday, October 16, 2014

Singgah Di Masjid Besi, Putrajaya

Assalamualaikum..

On the way nak balik dari KLIA tuh, hubby ajak weols solat di Masjid Besi di Putrajaya.  Kiranya aku 1st time laa masuk masjid nie. Dapat laa solat asar dan juga solat maghrib berjemaah disini..

Nampak cantik betul bahagian dalamnya dengan suasana yang terbuka dan angin bertiup sepoi² bahasa. 

Ruang solat untuk jemaah.. 


Di pintu hadapan masuk masjid


Antara ruang yang ada di dalam masjid.. cantik sangat.. 




 Kat belah tepi ada plak kolam air.. kalau tak perasan ingatkan lantai


Sempat posing² lagi.. kat sini..


Cantik pemandangan dibelakang tuh.. jambatan berlampu di sebelah malam..


Cantik..kolam nie beralun ditiup angin..


Segar mata memandang..

6 comments:

  1. Sebab itu solat di dalam rasa nyaman dan seronok sangat kan..

    ReplyDelete
  2. MMG CANTIK kan kak...sejuk jeee kalo solat kat sane...lieya suke gi masjid besi lagi sebab parking senang pastu anak2 pun suke kat sini....

    ReplyDelete
  3. x pernah sampai kat sini lagi.. boleh ajak anak2 pergi sini plak. tapi risau jugak dgn kolam kat tepi tuh. jap lagi anak2 asik nak main air kt situ jer. hahahaha

    ReplyDelete
  4. cantik masjid ni kan, belum berkesempatan ke masjid ni :)

    ReplyDelete
  5. selalu ke sini ms siang je lom penah lg smpi mlm

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss