Wednesday, November 12, 2014

Dapat Souvenir Dari London

Assalamualaikum..

Hari Sabtu lepas aku ke Keramat sebab Angah ajak makan tengahari kat sana, lagi pun kakak ipar aku Kak Yang baru je balik dari London minggu lalu.

Makan tengahari yang sedap tapi aku lupa nak tangkap gambar laa plak.. hehehe.. Tak pe aku citer sini apa yang ada ekk.. Ada masak lemak cili api ayam, kerang rebus, ikan siakap sweet sour, sayur buncis, ayam goreng dan air roselle. Kenyang pewut weols..

Kak Yong plak sampai petang tuh bawa kuih untuk minum petang laa plak ngan Angah jamu makan kek coklat moist. Sebelum balik tuh Kak Yang bagi weols cenderahati dari London gitu.. Terima kasih semua.

Jom layan gambar laaa.. zaaassss...

Mini Cottage


 FM London


 T'Shirt untuk weols 3 beranak..


Lapik gelas.. pun ada..


Coklat Moist.. sedap.. 


Kuih Muih untuk minum petang 


Wadi atau ada orang panggil pekasam 
Angah oder kat kawan dia.. so dia bagi laa weols sikit.. 
sedap..masa goreng tak de bau pun..


Amirul Danish.. in the house.. budak nie baru sambut 
birthday 1 tahun

6 comments:

  1. ala sy tengah ngidam nak perkasammmmmmmm

    sedap nye..

    salam ziarah dr
    http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ada satu lagi kuih tersorok bawah tudung saji tu Rinna lupa nak keluarkan hihi...

    ReplyDelete
  3. seronoknya...dieorang pergi jauh2 pun masih ingatkan akak & family... :)

    kirim salam kat amirul danish yang ensem tu ye...heee... :)

    ReplyDelete
  4. Bestler ... makan kenyamg dpt sobinier lagi untung badan.... brg dr london mmgler best tp tengok pekasamtu rasanyer lebih teruja... lama beno tak makan pekasamni

    ReplyDelete
  5. canteknye FM london.. berkenan pulak tgk FM tuh~

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss