Wednesday, December 31, 2014

Jalan-Jalan Ke I-City - Part 2

Assalamualaikum..

Okey kita sambung yer.. tengah ada mood nie aku update lagi..

Lepas mandi² dan makan.. weols teruskan lagi..jalan ke..

RED CARPET@WAX MUSEUM

Seronok laa plak dpt bergambar kat sini.. 

Bila naik jer tangga tuh.. patung² akan tunduk hormat.. kat weols..nie 


 Cantik patung penyambut tetamu nie..ada plak negro kat belakang tuh..












 Amboi beraksi manja plak hubby aku tuh..











Micheal Jackson dan Elvis Presley pun ada.. 

Actually ada banyak lagi gambar kat muzium nie..tapi nie je laa kut.. yg aku letak.. kang muntah plak uols nengoknya..heheheh

5 comments:

  1. Best !!
    Tapi tiket masuk ke wax museum ni mahallllll :P
    Saya nak cari tiket yg dpt diskaun jugak lah macam awak...:)

    ReplyDelete
  2. never been thr.. hehee
    bp teket masuk nih kak?

    ReplyDelete
  3. boleh tahan juga wax muzium ni.. nampak real.. nnt ke shah alam boleh lah try pegi.. :)

    ReplyDelete
  4. tak penah sampai lagi kak...tapi penah gi tgk lampu2 ngan snow walk die jek laaa.... menarik gak patung lilin yg ade kat sane...mmg wajib bergambar dgn satu2 patung....larat tak larat jek nak boh dlm blog kan kak heheheeh

    hepi new year & salam maulidur rasul kak rinna n family....

    ReplyDelete
  5. pandainya kapten berposing ngan patung2 tu...hehe..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss