Wednesday, January 14, 2015

Sambutan Hari Jadi Umar, Ahmad, Anis dan CD

Assalamualaikum..

Sabtu, 10 Januari 2015

Weols sekeluarga ke Keramat kerana dapat jemputan dari Angah.  Dia buat makan² dan sambut harijadi anak²nya.  Weols sampai dalam pukul 3 petang dan majlis baru je nak bermula. 

Jom layan gambar je laaa yer..

Blueberry Cheese Kek 


Karot Kek 


Oreo Cheese Kek 


 Sham pun bz membantu.. potong ayam panggang untuk Nasi Ayam


Lagsana tuh pun Angah buat sendiri.. sedapp dan nyummy.. 


Kek-kek yang Angah buat sendiri.. 


Birthday boys and girl seronok memotong kek  

Selain dari weols, sedara dan adik beradik CD datang memeriahkan majlis.. 


Kek nie dikeluarkan sebelum weols balik.. 
Kek ke empat yang Angah buat..rajin betul 

Happy Belated Besday buat Fatin Anis.. dia sambut sekali birthday 
Dok tayang handbag yang makngah dia hadiahkan..

Balik dari Keramat, anak ngadu lapor.. singgah kedai teman dia makan..


7 comments:

  1. Rajinnya Angah buat kek - cantik2 keknya... :)

    ReplyDelete
  2. banyaknya cake..

    happy belated birthday and happy birthday..

    ReplyDelete
  3. banyak kek.. pagi ni mmg makanan je saya jumpa masa bw.. terus lapar macam ni.. hapyy beleted besday untuk anak-2 semua... moga jadi anka yang soleh dan soleha dunia dan akhirat....

    makan, makan juga kan... lepas makan, jangan lupa cut balik lelemak yang tak di perlukan...

    review entry sebelum ni...
    http://mommylina.blogspot.com/2014/09/kenal-pasti-kekurangan-air-masak-dalam.html

    ReplyDelete
  4. lieya rase kak ni laa majlis yg lieya tgk kek banyak gileeeeee...ya Allah menarik2 keknyer...dah le lieya ni peminat cheese kek mcm ni...mauu tak balik2 dok rase semua yg ade heheheehe

    ReplyDelete
  5. ya Allah pandainya angah buat kek...pastu nampak sedap pulak semua kek tu...adoi terliur sungguh tgk kek yg last tu...huhu...

    ReplyDelete
  6. mak ai...banyaknye kek... kalau saya pergi party yg ada kek byk mcm tu mesti berbinau mata...menari2 perut dpt mkn kek byk2...hehe.. paling terliur tgk kek yg blueberry tu..sedapnya.. sy memg suka blueberry

    Norsalihah

    ReplyDelete
  7. Happy besday buat semua... besar nanti jadi pahlawan bangsa yer...

    kek tu kurang2 kan makan... bagi kat pakcik separoh yer... hahahaha

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss