Wednesday, March 11, 2015

Lawatan Ke Kansai Paint

Assalamualaikum..

4 Mac 2015 (Rabu)

Bos ada minta aku aturkan untuk buat lawatan.  Sebelum nie Syarikat dari Kansai Paint ada minta nak buat taklimat produk kat ofis aku nie.. Jadi weols ambik laa peluang ini untuk ke tempat mereka.

Jadi aku pun buat hantar laa surat minta untuk weols ke sana untuk lawatan sambil dengar taklimat tentang produk dari Syarikat Kansai Paint @ dulu dikenali sebagai Syarikat PAR..

Weols pergi naik bas laa.. seronok laa plak kan.. Sampai di sana dalam pukul  10 pagi. Masuk kat bilik taklimat.. Dengar laa taklimat dari wakil syarikat tentang produk yang mereka ada.  Bermacam² jenis cat laa.

Selesai taklimat.. weols dibawa untuk melawat ke kilang tapi tak de laa lama sangat.  Perut pun dah lapar, dia orang bawa weols ke Restoren Penang kat Seksyen 7 Shah Alam.

Alhamdullillah dalam pukul 2.30 weols pun balik laa ke ofis..


 Weols naik bas .. beramai²

Bersama teman² ofis.. yang hadir..

Mendengar taklimat tentang produk yang mereka ada..


Baru sampai.. menuju ke bangunan Kansai Coatings 


Dengan En. Farid laa, aku berurusan..untuk melawat Kansai Paint 


Sebelum lawat kilang kena pakai topi keselamatan ini 


Antara hidangan yang ada.. 


Menjamu selera.. 

Broucher dalam goodie bag 

Dpt sourvenier 


4 comments:

  1. Bab menjamu selera tu yang paling seronok... :)

    ReplyDelete
  2. bestnye kak...tak le bosan dok kat opis jek...mcm lieya ni teperap jek dok opis...akak ade gak jalan2 hah....best2..dpt goodies bag berisi barang baik punyee tuuu...

    ReplyDelete
  3. best keje kat opis akak eh, boleh melawat bagai...hihihi...ada kosong tak

    ReplyDelete
  4. kalu dpt goodies cat setong lg ok ;-)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss