Friday, November 13, 2015

Berjumpa Dengan Novelis Acik Lana

Assalamualaikum..

7 November 2015 (Sabtu)

Memang nak dikatakan rezeki kut nak jumpa ngan novelis Acik Lana nie.. iye laa tak sangka plak dia nak buat lagi sesi jualan novel dan bertemu dengan pembaca tegar novel beliau sebab minggu lepas dia dah buat sekali...  Dah kebetulan plak hari Sabtu tuh aku gi ambik anak aku kat sekolah seksyen 7 tuh.. so masa tuh dah nak dekat kul 12.30 so apa lagi ajak laa hubby gi area kat Old Malaya Kopitiam.  Sempat laa menjamu selera dulu kat situ.

Dalam pukul 1.10 tengahari gitu baru Acik Lana duduk kat tempat yang telah direservedkan untuk dia.  Ramai gak laa yang datang dan beratur nunggu nak membeli novel terbaru dari dia..dan sambil tuh boleh laa bergambar sekali.

Masa nie Acik Lana baru sampai.. so kenal beratur.. ikut giliran.. 

Hoyehh..dpat laa hug² ngan dia..  

Beli 2 buah..sekali untuk ofismate aku Shaza.. 





Ramai lagi dok beratur..tunggu giliran.. 


Ini laa novel terbaru Acik Lana.. memang best.. aku dah abis baca.. 

Dapat laa cop kiss dari Acik Lana..


5 comments:

  1. Bestnya.. dapat kiss & hug dengan penulis novel

    ReplyDelete
  2. Best tu Rinna..
    Dapat bergambar.. siap peluk2 lagi kan..
    Tabik spring lah akak pada Rinna ..
    Buku Novel tebal tu dah habis baca..
    Kalau akak mahu 2 - 3 bulan baru habis baca hahaha

    ReplyDelete
  3. wah...seronokny dpt jumpa & hug ..amik gambar. Ayu beli by pos jer...

    ReplyDelete
  4. Salam singgah hari ni bila masa sikit ni. amboi seronok & bahagia yer dpt jumpa novelis hebat !

    ReplyDelete
  5. dh bawah penerbitan syarikat lain ke? alahaiii...mcm susah jer nak cari ni...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss