Thursday, November 26, 2015

Novel ~ Keisha Imanina (Limited Edition)Best citer nie.. Aisy Khalish yang sangat sweet.. Bayangkan dia melamar Kiesha di lapangan terbang. Yang bestnya pergi honeymoon ngan private jet lagik.. selama sebulan plak tuh..

Selain sweet muit Aisy Khalish ada juga kisah sedih Kiesha dan keluarga serta hasad dengki kakaknya sendiri yang tamakkan harta hingga sanggup bomohkan ibubapa sendiri..


Kredit ~ Aku Beri 5/5 Bintang

Sinopsis ~

Hanya kerana salah faham Keisha Imanina dihalau oleh keluarganya. Dua tahun ditempat baru mengubah cara hidup seorang seorang gadis yang kesepian dalam menempuh dugaan hidup.

Dengan satu perlanggaran kecil membawa cinta pada Aisy Khalish seorang juruterbang di kedai makan dan seterusnya membawa pelanggaran di Merah Group ketika dia menolong abangnya menjaga syarikat buat sementara waktu.

Hati Keisha Imanina yang keras tidak dapat terima mana-mana lelaki pun setelah kecewa dengan cinta pertamanya. Aisy Khalish tetap mengejar walaupun Keisha Imanina rimas dengan sikap lelaki itu.

“PAPA, sebelum Aisy berangkat ke Italy ni. Papa suruh abang berhentikan Keisha dan bagi surat permindahan dia ke Skyfly Air.” Pinta Aisy Khalish dengan mata redup.

“Ini surat permindahan kerja awak ke Skyfly Air mulai minggu hadapan. Sebenarnya saya masih perlukan staf yang berdedikasi macam awak, tetapi Dato’ Paduka yang mahu awak pindah ke sana. Tetapi bukan sebagai akauntan,” Syarif Hafuza.

Kerana ingin mengejar cinta Keisha Imanina, Aisy Khalish sanggup melepaskan cita-citanya dan mengambil alih SkyFly Air milik keluarganya hanya mahu berada disamping gadis itu.

Apa yang akan terjadi apabila tindakan Aisy Khalish itu diketahui oleh Keisha Imanina? Adakah cinta boleh membawa Keisha Imanina pulang kembali pada keluarga kandungnya?


3 comments:

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss