Wednesday, January 27, 2016

CELLMAXX ~ Makanan Kesihatan

Ini adalah N3 Melekat.  Entry Terbaru ada di bawah yer.. TQ...

Assalamualaikum...

Di sini aku nak memperkenalkan satu produk makanan kesihatan untuk uols semua iaitu CELLMAX. Jika ada yang berminat boleh laa call atau whassap hubby aku di talian 010-3116008 ZAININ


Sedikit Info tentang produk CELLMAX ~

CellMaxx adalah produk kesihatan untuk merangsang pertumbuhan sel-sel baru dalam tubuh manusia utk membantu sel mampu merawat sistem badan secara semulajadi tanpa unsur-unsur dadah atau sebagainya...Ianya adalah keluaran sebuah syarikat di Malaysia iaitu Maxxima Nutraceutical, 


Boleh juga lawat Group FB CellMax di SINI


Makanan kesihatan ini bagus untuk diri sendiri atau 
berikan pada ibubapa kita..








Salah satu testimoni CELLMAX

Pn. Kamariah Mansor yang mengidap bermacam penyakit kronik 
kembali sihat..




Kak Mai bekas pesara kakitangan KKM juga pengguna produk 
CELLMAX kerana dia pengidap resdung selama 20 tahun..













Untuk mendapatkan keterangan lanjut tentang produk kesihatan ini 
boleh berhubung terus dengan ZAININ di 010-3116008

7 comments:

  1. Baru tahu produk ini
    Tak pernah jumpa lagi.

    ReplyDelete
  2. nowadays banyak products cam2 ni kan.. cuma sesuai stau tak je kan..

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru 2016 kak...moga tahun 2016 memberi 1001 keberkatan dan rahmat pada kite sekeluarga.....amin

    ReplyDelete
  4. Salam 2016 Rinna...
    Jarang dengar Cellmax ni.... kalau serasi dengan kita tak salah mencuba kan....

    ReplyDelete
  5. moga bisnes akak maju jaya ye...amin...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss