Thursday, January 14, 2016

Makan Ikan Bakar Di Tangling

Assalamualaikum..


Tengahari tadi ofismate ajak gi makan ikan bakar kat Tangling. 
 Ini kira 1st time  laa aku makan kat sini.. Sedap jugak laa.. Selalunya 
kalau nak makan ikan bakar  aku akan ajak hubby ke Belamy
 belakang istana tuh.. Alhamdullillah kenyang perut.. 
boleh laa ajak hubby ke sini plak lain kali.. 

Sapa yang tak pernah pergi, uaols boleh kedai ikan bakar nie sebelah jer
ngan Sekolah Perempuan Methodist dan sebelah Masjid Negara

Ikan bakar nie yang buat sedapnya kalau sos cicahnya sedap
Sampai sekarang tangan masih bau lagi walaupun dah bersabon..hmm..
Antara ikan bakar yang weols ambik ialah kembung, pari dan keli




3 comments:

  1. ni tempat peberet lieya ni kak...mase kkm kat jalan cenderasari mmg selalu ke sini....sedap kuah asam die tu...melekat kat tangan....wajib amik keli kalo pi sini...

    ReplyDelete
  2. Sejak pencen, belum pernah pergi makan lagi di sana...

    ReplyDelete
  3. boleh try ni, thanks for info

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss