Thursday, April 28, 2016

Aktiviti Aku Hari Isnin Lepas..

Assalamualaikum..

25 April 2016 (Isnin)

Hari ni aku dan hubby cuti.. sebab anak pun dapat cuti sempena sukannya.. Mak plak ada appoiment doktor kat GH so weols pun hantar laa mak ke hospital dulu.  Lepas tuh weols ke rumah flat kat Setapak nak ambik surat dan bayar bil² rumah tu yang tertunggak.  

Selesai hal semua tuh.. hubby ajak gi makan.. dari hari tuh lagi aku teringin nak makan sup cicah ngan roti... pernah laa bagi tau dia.. ajak dia gi makan sup nie kat Jalan Doraisamy.. tapi memang tak dan laa kan.. Jadi hari nie.. hubby ajak laa aku gi makan sup gak tapi kat jalan Setapak nie.. Rupanya belakang masjid kat jalan Setapak nie ada satu kedai sup mamak..  Macam² jenis sup ada.. Jadi aku oder sup kambing dan hubby oder sup ayam.. cicah ngan roti..Hmm sedap gak laa.. kuah supnya pun pekat..kenyang perut aku..

Lepas makan tuh weols gi ambik mak aku dan weols ke pejabat loyer nak setel bayaran untuk keluarkan geran umah flat setapak dah selesai terus laa balik umah sebab si bujang tuh tak ikut weols keluar.. tengok dan tercongok depan pintu pagar..  

Malam lepas Maghrib weols hantar laa dia balik asrama..

Hmm..sedap sup daging kambing nie cicah ngan roti.. 


Kedainya belakang Masjid nie yang dekat Jalan Setapak

Restoren Sup & Popia Zaiton Hussin

1 comment:

  1. sup kambing mamak kesukaan hubby...
    dia suka sangat...cicah roti gak...
    tapi saya tak reti makan kambing...huhu..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss